AK Parti Kars Milletvekillerinin 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekillerinin 23 Nisan Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ortak mesaj yayınladılar.

22.04.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ortak mesaj yayınladılar.

Milletvekilleri Kılıç ile Arslan, yayımladıkları ortak mesajda, "Millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin dualarla açıldığı ve milli hakimiyetin ilan edildiği gün olan 23 Nisan gününü, her yıl millet olarak büyük bir coşku ve heyecan içinde 'Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı' olarak kutlamaktayız" dediler.

Mensubu olmayı bir şeref vesilesi saydığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Milletin temsilcileri olarak milletimizin yüksek istikbali için çalışmaktayız. İstikbalimizin teminatı olan yeni nesillere daha müreffeh bir ülke teslim etmenin azmi ve gayreti içindeyiz diyen AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, yayımladıkları ortak mesajda şu ifadelere yer verdiler:

"Mustafa Kemal'in, 1 Nisan 1923'te mecliste söylediği gibi; "Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da hakimiyet-i milliyedir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir."

Sözün de kararın da millette olduğu Ak Parti İktidarında, kısa sürede yapılan ve hız kesmeden devam eden büyük hizmetler milletimizin gönlünde makes bulmuştur. Ülkemiz, Ak Parti iktidarıyla Mustafa Kemal'in muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefine doğru, yurtta sulh cihanda sulh prensibiyle istikrar ve istikamet içinde hızla ilerlemektedir.

Sevgili çocuklarımızın ve tüm milletimizin sevinç ve övünç günü olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekillerinin 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement