AK Parti Karşıyaka Ramazan'da Tam Gaz - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karşıyaka Ramazan'da Tam Gaz

AK Parti Karşıyaka Ramazan\'da Tam Gaz

AK Parti Karşıyaka Teşkilatı, Ramazan ayını kurulan gönül sofralarıyla Karşıyakalılarla bir arada geçirmeye devam ediyor.

20.07.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karşıyaka Teşkilatı, Ramazan ayını kurulan gönül sofralarıyla Karşıyakalılarla bir arada geçirmeye devam ediyor.

Son olarak ilçede Bahçelievler, Nergiz ve Latife Hanım mahallelerinde düzenlenen sokak iftarlarında binlerce Karşıyakalı ile bir araya gelerek güzel bir dayanışma örneği sergilendiğini söyleyen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, bundan sonra da iftar programlarına devam edeceklerini söyledi. Sürekli, Ramazan ayı süresince gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında genel bir açıklama yaparak, etkinliklere katkı koyanlara teşekkür etti.

"RAMAZAN SOFRALARI DEVAM EDECEK"

666 sandık yönetim kurulu üyesiyle salı günü Bahçelievler Katlı Pazaryeri'nde bir iftar yemeği organizasyonu düzenleneceği bildiren Sürekli, "Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla bir arada iftar açabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da Karşıyakalılarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Salı günü Bahçelievler Katlı Pazaryeri'nde olacağız. Ardından cuma günü Şemikler Mahallesi'nde de yine sokak iftarıyla vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bugüne kadar Karşıyakalıların programlarımıza göstermiş olduğu ilgi ve katılımından son derece mutluluk duyduk. Bundan sonrası için de tüm halkımızı gönül sofralarımıza çağırıyoruz. Herkesi Salı günü Bahçelievler Katlı Pazaryeri'nde kurulacak gönül soframıza bekliyoruz" dedi.

"ERDOĞAN'IN KARŞIYAKA'DAKİ TEMSİLCİLERİYİZ"

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak yıllardır, Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerle ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden Kerem Ali Sürekli, "Ramazan ayı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor, aynı zamanda sokak iftarlarımızla vatandaşlarımızla buluşma fırsatı yakalıyoruz. Bizler Başbakan'ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Karşıyaka'daki temsilcileriyiz. Vatandaşlarımızı kucaklamak adına onlarla gönül sofralarında bir araya geliyor, sıkıntılarını dinleyip dertlerine deva bulmaya çalışıyoruz. Daha nice Ramazanlarda birlikte olmak dileğiyle, emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler" diyerek sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Karşıyaka Ramazan'da Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement