AK Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kastamonu'da AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

28.12.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş,  Şehit Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Kastamonu'nun kabuğunu kırmaya başladığını, gelişim ve değişimdeki en önemli etkenlerden birinin ulaşım olduğunu söyledi.

Proje ve yatırımların hızla devam ettiğini ifade eden Babaş, şöyle konuştu:

"Halk, hizmet esaslı siyasete değer veriyor. Biz her zaman hizmetlerimizle siyaset yapacağız. Bu anlayış çerçevesinde belediye bünyesinde Beyaz Masa Birimi kurduk, 3 ayda bin 100 talep geldi. Bu talepleri kısa zamanda karşılamaya çalışacağız. Kastamonu Üniversitesine 1,16 milyon liralık spor salonu yapacağız, ihalesi bitti. Gelişim ve değişimdeki en önemli etkenlerden biri ulaşımdır. Proje ve yatırımlar başlamış hızla devam etmektedir."

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik de 2014 yılının partileri için başarılarla dolu olduğunu dile getirdi.

Yapılan seçimlerin zorlu ve zevkli bir süreç olduğunu belirten Çelik, "2015 seçimleri elde edilen kazanımların devam etmesi için önemlidir" dedi.

Toplantıya, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz,  AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement