AK Parti Kastamonu Teşkilatında Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kastamonu Teşkilatında Temayül Yoklaması

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığının, Milletvekili Aday Adayı Temayül Yoklamasında Celal Civcioğlu Birinci Oldu.

20.03.2011 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığının, milletvekili aday adayı temayül yoklamasında Celal Civcioğlu birinci oldu.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı, 12 Haziranda yapılacak milletvekili seçimleri için temayül yoklamasını Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Mevcut milletvekilleri Musa Sıvacıoğlu, Hakkı Köylü, Hasan Altan ile eski İl Başkanı Ahmet Keskin'in katılmadığı 20 milletvekili aday adayın yarıştığı temayül yoklamasında Celal Civcioğlu, Sinan Özkan ve Mustafa Gökhan Gülşen ilk üç sıraya girdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un komisyon başkanlığı yaptığı temayül yoklaması saat 10.00'da başladı, 16.00'da sona erdi.

4 ayrı sandık kurulan salonda bin 393 seçmen katıldı. Yoklamada bin 378 oy geçerli sayılırken 15 oy geçersiz sayıldı. Temayülde 728 oy alan Celal Civcioğlu birinci, 635 oy alan Sinan Özkan ikinci, 572 oy alan Mustafa Gökhan Gülşen üçüncü oldu.

Temayül sonuçları açıklandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Civcioğlu, temayülün, milletvekili adaylığı için önemli bir kriter olduğunu söyledi. Civcioğlu, "Ben bütün AK Parti teşkilatına, uzaktan yakından gelen tüm dostlara çok çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın ilçe gezilerinde büyük bir teveccüh vardı ve bu neticeye yansıdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sinan Özkan da temayülün önemli bir yoklama olduğunu, çıkan sonucun belirleyici olmasa da yol gösterici olacağını ifade etti.

Üçüncü olan Mustafa Gökhan Gülşen ise katılım ve motivasyon açısından son derece olumlu bir temayül oylaması yaşadıklarını bildirdi. Gülşen, "Oylama sonucunun genel merkezce dikkate alınacağını, ancak belirleyici ana kriter olmadığını hepimiz biliyoruz. Temayülde geride kalan arkadaşlarımız aldıkları sonuca üzülmesinler. Çalışmalar boyunca yapılanları, hangi unsurların devreye girdiğini bildiğim için üçüncü olarak çıkabilmeyi kendi açımdan başarılı buluyorum. Sonuçta Kastamonu için en doğru kararın verileceğine inanıyorum" diye konuştu.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kastamonu Teşkilatında Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement