AK Parti Kavak İlçe Başkanlığında Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kavak İlçe Başkanlığında Temayül Yoklaması

Kavak ilçesinde Üzeyir Başkaya'nın istifası ile boşalan AK Parti İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

13.05.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak ilçesinde Üzeyir Başkaya'nın istifası ile boşalan AK Parti İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

Bir düğün salonunda yapılan temayül yoklamasına AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun Koordinasyon Sorumlusu Hasan Karal, İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ersan İşgür, Kadın Kolları Başkanı Hanife Asar ve partililer katıldı.

Yoklamada, AK Parti İlçe Başkanlığı, Kadınlar Kolu Yönetim Kurulu ve Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İlçe Başkanı olmalarını istedikleri ismi yazarak oylarını                       kullandı.

Gizli oy ile yapılan yoklamada oy kullananlara ilçe başkan aday ismi verilmedi. Oy kullanımı bittiğinde açılmadan bir torbaya yerleştirilip bağlanan zarflar, AK Parti Genel Merkezine gönderilmek üzere Karal'a teslim edildi.

Temayül yoklamasında 188 kişiden 150'si oy kullanırken, 38 üye yoklamaya katılmadı.

AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun Koordinasyon Sorumlusu Hasan Karal, Kavak Belediyesini AK Parti ile buluşturmalarından dolayı Kavaklı vatandaşlara teşekkür etti.

Karal, konuşmalarında şunları söyledi:

"Bazıları tarafından 30 Mart seçimleri öncesi Başbakanımız Tayyip Erdoğan hakkında karalama kampanyası başlatıldı. Fakat o kişilere en güzel cevap sandıkta verildi. Samsun'un 17 ilçesinden Asarcık hariç hepsi AK Partili oldu. Herkese teşekkür ederim. Recep Tayyip Erdoğan'a güven verdiniz. Dikkat edersek AK Parti girdiği 8 seçimde birinci olarak çıktı. Sizlerin AK Partiye güveni, gayretleri olmasaydı, başarı sağlanamazdı. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. AK Parti Cumhurbaşkanlığını aldığında, hız kesmeden hizmete, çalışmalara devam edecek." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kavak İlçe Başkanlığında Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement