AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden Açıklaması

11. Cumhurbaşkanımızı Kayseri ziyareti öncesi konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden “ 11. Cumhurbaşkanımızı Ak Parti geleneklerine göre karşılayacağız” dedi.

17.09.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanımızı Kayseri ziyareti öncesi konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden " 11. Cumhurbaşkanımızı Ak Parti geleneklerine göre karşılayacağız" dedi.

Kayseri'de Organik Tarım Tarla Gününe katılan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden Cuma günü Kayseri'yi ziyaret edecek olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden " 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ilk defa Cumhurbaşkanlığından sonra Kayseri'mize gelecek inşallah gereği gibi ağırlayacağız. Allah izin verirse çok güzel bir şekilde ağırlayacağımızı umut ediyorum. Partimizin kurucusu 11. Cumhurbaşkanımızı Ak Parti geleneklerine göre karşılayacağız. Partimizin kurucusu bir kişiye parti kapımızın kapalı olması mümkün değildir. Böyle bir şey olamaz" dedi.

Özden " Biliyorsunuz baba evini ziyarete gelecek. Kayseri'ye gelmesi kadar doğal bir şey yok. Evine geliyor, memleketine geliyor. Cahit Özden olarak söylüyorum memleketine gelen bir kişi nasıl karşılanırsa öyle karşılayacağız. Bütün misafir perverliğimizi göstereceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement