AK Parti Kayseri İl Başkanlığından İftar - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri İl Başkanlığından İftar

AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca vatandaşlar için iftar yemeği verildi.

23.06.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca vatandaşlar için iftar yemeği verildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Hunat Çarşısı Katlı Otoparkı'nda düzenlenen iftar programına, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bin 300 kişinin katıldığı iftar programında konuşan İl Başkanı Özden, Ramazan ayını vatandaşlarla iftar yaparak geçirmeye gayret ettiklerini belirtti.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Özden, "Erciyes Feneri'nin bugünkü iftar yemeğine sponsor olma imkanı bulduk. AK Parti teşkilatı olarak, Ramazan ayı boyunca, mahallelerde kurulan iftar çadırlarına ve dernekler tarafından düzenlenen iftar programlarına katılmayı hedefliyoruz. Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için teşkilatımızla özveriyle çalışıyoruz. Bu vesileyle bütün halkımızın ramazan ayını kutluyorum. İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz" ifadelerini kullandı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri İl Başkanlığından İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement