AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy'dan Anlamlı Ziyaretler

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy\'dan Anlamlı Ziyaretler

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Haftası olması münasebeti ile Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı’ya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’a ve Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu’na ziyarette bulundu.

13.03.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Haftası olması münasebeti ile Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı'ya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'a ve Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'na ziyarette bulundu.

Kayseri Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, ilk ziyaretini Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı'ya yaptı.

Suat Özsoy, " Bu memleket için canını severek feda etmiş şehitlerimizin de, memleketimiz uğruna mücadele etmiş gazilerimizin de hakkı ödenmez. İçinde bulunduğumuz bu anlamlı haftada çekilen acıların, sıkıntıların farkına varılmalı ve tarihimizden gerekli dersler çıkarılmalıdır. Bizler bugün şehitlerimizin ve siz değerli gazilerimizin emaneti bu cennet vatanı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı böyle anlamlı haftalarda hatırlanmanın onur verici olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sonraki ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz'a yapan Suat Özsoy, " Aziz Türk milleti hiçbir zaman zulme boyun eğmemiş, vatanın her karış toprağına canı pahasına sahip çıkmış bir millettir. Bu vatanın her bir karışında şehitlerimizin kanı vardır. Bu cennet vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum" diye konuştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine manevi yönden ne kadar destek verilirse o kadar güçlü olacaklarını belirtti.

Ayrıca Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy, Sivaslı Dernekler Federasyonu'na ziyarette bulunarak seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement