AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan Açıklaması

PKK terör örgütünün kanlı saldırılarını kınayan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan “hedefleri topyekûn milletimiz. Amaçları; kan dökerek, korku ve tedirginlik oluşturarak milletimizin huzur ve moralini bozmak, son aşamada vatanımızı bölerek emperyalist devletlerin arzusunu yerine getirmektir” dedi.

08.09.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK terör örgütünün kanlı saldırılarını kınayan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "hedefleri topyekün milletimiz. Amaçları; kan dökerek, korku ve tedirginlik oluşturarak milletimizin huzur ve moralini bozmak, son aşamada vatanımızı bölerek emperyalist devletlerin arzusunu yerine getirmektir" dedi.

Her yeri bayraklarla donatalım

Terör saldırılarına karşı birlik ve beraberliğimizi göstermek için evlere ve işyerlerine bayrak asma uygulamasının anlamlı olduğunun altını çizen Doğan "bu uygulamayı daha da yaygınlaştırarak her yeri, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan ay-yıldızlı bayraklarımızla donatalım" teklifinde bulundu.

Yeniden Milli Mücadele

Devletin resmi kaynaklarına göre 38 ülke tarafından desteklenen PKK'nın, DAEŞ ve DHKP-C ile aynı anda üç koldan saldırıya geçmesinin düşündürücü olduğunu söyleyen Doğan "bakıyorsunuz ki bombalar ABD ve Almanya'dan, mayınlar İtalya'dan, ajanlar Hollanda ve Fransa'dan, strateji ise İsrail ve İngiltere'den geliyor. Yani küresel bir saldırı karşısındayız. 'Yedi düvele karşı mücadele veriyoruz' diye boşuna söylemiyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç, milletimizin yeniden Milli Mücadelesi, yeniden bir Kurtuluş Savaşıdır" diye konuştu.

"Küresel güçlerin maşalarını kıracağız"

Ahmet Doğan, her şeye rağmen birlik ve beraberlik içinde hareket edilirse küresel güçlerin maşaları olan PKK, DAEŞ ve DHKP-C'nin kırılacağını belirterek "hak arama adına haksızlık yaparak ülkemize ve insanlarımıza zarar veren bu örgütler hak ettikleri akıbete uğrayacaklardır. PKK terör örgütü derhal silah bırakmalı ve sınırlarımızı terk etmelidir. Terörle mücadele Türklerle Kürtlerin mücadelesi değildir. Terörle mücadele, milletimizle ülkemizi parçalayıp bölmeye çalışan teröristlerin ve onlara destek verenlerin mücadelesidir. Vatanını-milletini sevenler bu aşamada safını iyi belirleyerek terörün karşısında olmalıdır" dedi.

Eğitime önem

Ahmet Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Teröre karşı topyekun mücadele verilirken öncelikle eğitim sistemimiz sorgulanmalı; insanımızın yapısına, evrensel değerlere ve ülke gerçeklerine uygun olarak yeniden kurgulanmalıdır. Anaokulundan itibaren milli, manevi ve ahlaki değerlerimizin yaşanarak öğretilmesi esas alınmalı, ailelerin çocuklarını terör örgütlerine ve şer odaklarına kaptırmamaları için aile eğitimi projeleri ve irşad faaliyetleri hayata geçirilmelidir.

Yazılı ve görsel basınımız, sosyal iletişim ağlarımız, ahlaki erozyonu ve manevi tahribatı körükleyen, şiddeti özendiren yayınlardan kaçınmalı, toplumsal barışa katkı sunucu, gençlerimize yol gösterici yayınlar ödüllendirilmelidir."

Yaralarımızı ayrışarak değil bütünleşerek sarabileceğimizi, yine birbirimize kenetlenerek bu sıkıntılı dönemi de aşabileceğimizi belirten Doğan açıklamasını şöyle tamamladı;

"Iğdır ve Dağlıca şehitlerimiz başta olmak üzere vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için can veren Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin birliğine, dirliğine kasteden teröristleri ve onları destekleyen emperyal üst akıl sahiplerini lanetliyorum. İnanıyorum ki, bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin! Birlik ve beraberliğimizi bozmasın" - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement