AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Mkyk Üyesi Yaşar Karayel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Mkyk Üyesi Yaşar Karayel Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Mkyk Üyesi Yaşar Karayel Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yaşar Karayel, oğlu İsmail Emrah Karayel’in AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterildiği için kendisine yapılan eleştirilere karşılık, "İsmail Karayel’in aday olmasında Yaşar Karayel’in ne sözü ne de teklifi olmuştur" dedi.

22.09.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yaşar Karayel, oğlu İsmail Emrah Karayel'in AK Parti'den Kayseri milletvekili adayı gösterildiği için kendisine yapılan eleştirilere karşılık, "İsmail Karayel'in aday olmasında Yaşar Karayel'in ne sözü ne de teklifi olmuştur" dedi.

Karayel, "Kayseri listesini genel merkez böyle takdir etti. Bu liste Kayseri'nin daha yakından tanıdığı bir listedir. Daha önce seçilen Ahmet Doğan kardeşimiz, Kemal Tekden bey, Hava Talay Çalış hanım ve bende listede yokuz. Bu listelere tabi birileri konacak. İsmail Karayel, benim oğlum olduğu için konulmuş değil. İsmail Karayel eğitimi ile, bilinirliği ile Türkiye'de gayretleri olan ve çalışması ile tanınıp bilinen bir insan. İnsanlar yer değiştirir. Baba, oğul yer değiştirmez. Onun için İsmail bey zaten kendiliğinden bir yeri hak etmiş bir vatandaştır ama soyadı Karayel ve benim oğlum. Böyle olmasından da ben şeref duyarım. O da doğum büyüdüğünü topraklara ve memleketine inşallah bizimkinden daha iyi hizmet eder" dedi.

Yaşar Karayel, "İsmail, Milli Türk Talebe Birliği'nin Genel Başkanı ve uzun yıllardan beri yapıyor. Türkiye'nin 4 bir tarafında gençlerin yetişmesi için çok büyük özveri ile gayret ediyor. Kendisi avukat ve mesleğini de iyi yapan bir insan. Devlet Büyüklerimiz ve partimizin yöneticileri de İsmail bey'i yakından tanırlar. İsmail Karayel'in aday olmasında Yaşar Karayel'in hiçbir şekilde ne sözü olmuştur, ne teklifi olmuştur nede böyle bir bilgi sahibidir. Tamamen parti yöneticilerimizin takdiri ile olmuş bir adaylıktır. Baba olarak bana düşen görev, İsmail Karayel'in partimizden milletvekili seçilmesi için elimden gelen gayreti göstermektir. Bu aynı zamanda partimin yücelmesi için yapılan bir hizmettir " ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel de, "Öncelikle bize gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bulunduğumuz çevre itibari ile siyasetin içerisinde bulunmuş bir insanım. Milli Türk Talebe Birliği olarak Türkiye'de 40 teşkilatımız ile zaten vatan ve millet için çalışmaya devam ediyorduk. Orada ki arkadaşlarımız ile beraber elimizden geldiği kadar hem şimdi için hem de gelecek zamanlar için çalışıyorduk. Görev, parti büyüklerimiz tarafından uygun görüldü. Bizde 'haydi Bismillah' dedik. Ben inanıyorum ki bu seçimde kendi rekorumuzu kıracağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Mkyk Üyesi Yaşar Karayel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement