AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları 4.olağan Kongresi Büyük Bir Şölen Şeklinde Gerçekleştirildi. - Son Dakika
Politika

AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları 4.olağan Kongresi Büyük Bir Şölen Şeklinde Gerçekleştirildi.

(SNA) Büyük bir şölen havasında geçen Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi, coşku ve heyecanla Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

15.01.2015 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

melihbaskan

(SNA)

Büyük bir şölen havasında geçen Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi, coşku ve heyecanla Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Ceylan ile mkyk üyeleri, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Mkyk Üyesi Orhan Yegin, İl Ana Kademe Başkan Yardımcıları Mümin Altunışık, Cemallettin Kömürcü, Ramazan Arslan, Şenol Sazak ile yönetim kurulu üyeleri,Ankara İl Gençlik Başkanı Kurtcan Çelebi ile Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, ilçe gençlik kolları başkanları ile yönetimleri de teşrif ettiler.

Bunların yanı sıra Kongreye katılanlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK'ta vardı. Divan Başkanlığını Ankara İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Erhan İYİAKSU'nun yaptığı, Divan Başkan Yardımcılığını İl Yönetim Kurulu Üyesi Keçiören Koordinatörü Muhammed Galip Demirci yaptı.Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi konuşmasında Ankara'da kazandığınız her bir genç 2023 – 2053 Türkiye'sinin umudu ve lideri olabilir vurgusunda bulunarak birlik, beraberliğin ve gençliğin siyasetteki yeri ve önemine dikkat çekti.

Keçiören Gençlik Kolları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'e yoğun sevgi gösterisinde bulundu Melih Gökçek gösterilen yoğun ilgiden dolayı konuşmak da güçlük çekti ve Gençlerle sık sık bir araya gelme isteğini, istedikleri her zaman yanlarında olacağını belirtti.

Ak Parti Keçiören Gençlik Kollarının 4.Olağan kongresinde bu zamana kadar görev yapan Keçiören Gençlik Kolları Başkanlarının İsimlerinin çakıldığı bir dönem kütüğü oluşturarak bir Ak Parti Gençlik Kolların'da da bir ilki başlattı, Parti kuruluşundan bu zamana kadar görev yapan Keçiören Gençlik Kolları başkanları bu dönem kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu metal levhaları çaktılar ve bundan sonra da sürdürülecek olan bu gelenek için Eski Keçiören Gençlik Kolları Başkanları adına söz alan Kurucu ilçe gençlik kolları başkanı Keçiören meclis üyesi Abdulmuttalip Özci kendilerinin isimlerini bu şekilde anılmalarını sağlayan Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu'ya teşekkür etti ve her ilçede bu çalışmanın yapılması gerektiğini dile getirerek ahde vefanın örnek bir sembolü olduğunu belirtti.

Kongreye damgasını vuran bir başka konuda Protokol Misafirlerinin Yeniçeri kıyafeti giymiş 2 genç tarafından karşılanarak yerlerine eşlik edilmesiydi; Böyle bir karşılama kongreye katılan misafirlerin oldukça ilgisini çekti. Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları 4.olağan kongresinde mevcut ilçe başkanı Cansu Mutlu tek aday olarak girdiği seçimde 318 delegenin oyunu alarak yeni yönetimiyle birlikte bir kez daha Keçiören İlçe Gençlik Kolları Başkanı olmaya hak kazandı.

Cansu Mutlu tekrar layık görüldüğü bu görevin sorumluluklarını bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gerektiği gibi yapacağını söyleyerek; göreve tekrar seçilmesine katkıda bulunanlara,bu süreçte emeği geçen tüm yol arkadaşlarına ve destek olan herkese teşekkür ederek kongre kapanış konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Scandinavianagency.com

Son Dakika Politika AK Parti Keçiören İlçe Gençlik Kolları 4.olağan Kongresi Büyük Bir Şölen Şeklinde Gerçekleştirildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement