AK Parti Kepez'de Oy Rekorunu Kırdı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kepez'de Oy Rekorunu Kırdı

AK Parti Kepez\'de Oy Rekorunu Kırdı

AK Parti’nin Kepez’de yüzde 45 ile tüm zamanların rekorunu kırdığını açıklayan Başkan Tütüncü, emeği geçenlere teşekkür etti.

04.11.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Kepez'de yüzde 45 ile tüm zamanların rekorunu kırdığını açıklayan Başkan Tütüncü, emeği geçenlere teşekkür etti.

Seçim sonrası hem ilçesinde hem de AK Parti İl Başkanlığı'nda zafer kutlaması yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yüzde 45 oy oranı ile partisinin ilçedeki en büyük oyu aldığını açıkladı. Seçimin ertesi günü esnaf ve muhtarlara teşekkür ziyaretleri yapmaya başlayan Başkan Tütüncü, başarıya katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

KEPEZ'E ARTI 25 BİN 537 OY

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'na gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İl Başkanı Rıza Sümer ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü vatandaşlara teşekkür etti. Tütüncü, 7 Haziran'a göre oylarını 7 buçuk puan arttırarak, sayısal olarak 25 bin 537 artı oy ile yüzde 45'e ulaşıldığını söyledi.

2 ay önce başladıkları seçim çalışmalarında partisinin gençlik kolları, kadın kolları ve ana kademe ile ayrı ayrı toplantılar yaptığını hatırlatan Tütüncü, bu toplantılar sonunda birbirlerine başarı için ellerinden geleni yapma sözü verdiklerini söyledi. 7 Haziran sonuçları hesaba katılmazsa AK Parti'nin Kepez'de girdiği her seçiminde bir öncekine göre daha fazla oy aldığını belirten Tütüncü, "Partimiz hep kendi kendinin rakibi oldu. Sevinçliyiz, mutluyuz, halkımızla iftihar ediyoruz. Ak Parti Kepez'de tüm zamanların rekorunu kırdı. Teşekkür ediyoruz" dedi.

AK PARTİ KEPEZ'DE KENDİSİNİN RAKİBİ OLDU

Bu maratonu büyük bir başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Tütüncü, şöyle konuştu; "İnşallah bundan sonra bu oyların bu desteklerin karşılığı Kepez'e, Antalya ve Türkiye'ye daha güzel hizmetler olarak geri dönecek. Emeği geçen gönül dostlarımızı, tüm teşkilat mensuplarımızı, mahalle başkanlarımızı ve sandık başında oylara sahip çıkan sandık kurulu üyeleri ve sandık müşahitlerine teşekkür ediyorum. İnşallah sırtımızdaki yükün daha da ağırlaştığını hissederek, gurura, kibre kapılmadan, şımarıklığa düşmeden, en iyi şekilde çalışıp, çıtayı daha üstlere çıkaracağız. Ak Parti Kepez'de her girdiği seçimde bir önceki seçimin çok çok üzerinde oy aldı. Ak Parti Kepez'de hep kendisinin rakibi oldu ve kendi kendisi ile yarıştı. Sevinçliyiz ve mutluyuz. Halkımızla iftihar ediyoruz. 1 Kasım'da sandıklar açıldığında Ak Parti Kepez'de tüm zamanların rekorunu kırdı." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kepez'de Oy Rekorunu Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement