AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı ve Kepez Belediyesinin düzenlediği iftar programına, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı.

14.07.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı ve Kepez Belediyesinin düzenlediği iftar programına, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı.

Kent Ormanı'nda düzenlenen İftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'na üye olan partililer ve aileleri katıldı.

İftarda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Geçtiğimiz yıl burada iftar yemeğini gerçekleştirirken 2014 yerel seçimlerine hazırlanıyorduk. Hep birlikte bir hedef ortaya koymuştuk. Kepezi güçlü bir şekilde tekrar kazanmak. Geçtiğimiz yıl ortaya koyduğumuz bu hedef etrafında büyük azimle ve büyük bir gayretle çalışıp, bu günkü zafere hep birlikte ulaştık" dedi.

Siyasetin uzun soluklu bir yolculuk olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Partimiz 2001 yılında kurulduğu günde büyük bir heyecanla, enerjiyle yolculuğuna başlamıştı. O gün den bugüne yaklaşık 13 yıl geçti. 13 yıl önce bizimle birlikte olan arkadaşlarımızda bizimle birlikteler. Daha sonraki süreçlerde aramıza katılıp, partimizi güçlendiren arkadaşlarımızda buradalar. 13 yıl boyunca güzel arkadaşlıklar kurduk. Birbirimize ailelerimizden daha fazla zaman ayırdık. Memleketimize, şehrimize daha çok vakit ayırdık ve böylelikle birlikte kentimiz için başarılı projelere hizmetlere hep beraber imza attık" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement