AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Açıklaması

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Salih Çetinkaya, yatırım ve hizmetlerin 1 Kasım seçimlerinden sonra artarak devam edeceğini belirtti.

26.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Salih Çetinkaya, yatırım ve hizmetlerin 1 Kasım seçimlerinden sonra artarak devam edeceğini belirtti.

Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, 2. sıra adayı Mikail Arslan ile sahada çalışmalarına devam ettikleri ifade ederek, halktan güzel tepkiler aldıklarını vurguladı.

Bu tepkilerin sandığa olumlu şekilde yansıyacağına inandığını dile getiren Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Biz milletimize inandık, milletimiz bize güvendi. Tüm yaptığımız yatırımları birlikte başardık. 1 Kasım'dan sonra yatırım ve hizmetler inşallah artarak devam edecektir. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimizin iradesi bir koalisyon olması yönündeydi. Fakat ne yazık ki sorumluluk almaktan kaçıldı. Biz sorumluluk almaktan kaçmadık, kaçmıyoruz. Hizmetine talip olduğumuz milletimizin  geleceği ile ilgili her tür projeye sahip çıkan ve çıkmaya devam eden biziz."

Mikail Arslan da 1 Kasım seçimlerinden sonra milletin desteğiyle tek başına iktidara gelerek topyekun hedeflere doğru yürüyen bir Türkiye için çalışacaklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement