AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Başkan Bakıcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Başkan Bakıcı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Başkan Bakıcı\'yı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

16.02.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti.

Bozüyük'te uygulanan projeler, yapılması planlanan yeni projeler ve belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılan ziyarette karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Bakıcı, Milletvekili Şeker'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozüyük'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Bakıcı ayrıca, Şeker'e günün anısına üzerinde Bozüyük'ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik bir tabak hediye etti.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in Bozüyük Belediyesi ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir de hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Başkan Bakıcı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement