AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, “Savunma sanayinin Kayseri’ye kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösterecek, her türlü katkıyı sağlayacağız. Bunun gerekliliğinin bilincindeyiz” dedi.

07.03.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, "Savunma sanayinin Kayseri'ye kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösterecek, her türlü katkıyı sağlayacağız. Bunun gerekliliğinin bilincindeyiz" dedi.

Mustafa Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

Mustafa Çelik, sendika üyelerine Kocasinan'ı geleceğe taşıyacak projelerini anlatıp savunma sanayii hakkındaki görüşlerini paylaştı. Sanayi şehri Kayseri'nin ilk temellerinin Uçak Fabrikası ve Sümer Bez Fabrikası'yla atıldığını vurgulayan Mustafa Çelik, "Bu iki fabrika Kayseri'nin şu anda geldiği sanayi atılımının başlangıç noktasıdır. Sümer Bez Fabrikası'nda yetişen işçiler zamanla müteşebbis olmuş, atölyelerini kurmuştur. Ardından da yaptıkları atılımlarla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki devasa tekstil fabrikalarını şehrimize kazandırmışlardır" dedi.

Savunma sanayi konusunun yeniden Kayseri'nin gündemine girmek zorunda olduğunun altını çizen Mustafa Çelik," Savunma sanayinin Kayseri'ye kazandırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunun için; imar değişikliği, arsa temini, belediyenin öncülük etmesi gibi ne tür çalışmalar gerekiyorsa yapacağız. Belediye olarak öncülük edecek ve bu konuda gelişim sağlanması adına elimizden geleni sunacağız. Savunma sanayi ve ileri teknoloji konusunda tecrübem ve özel ilgim de var. Savunma sanayi için özel gayret göstereceğiz. Elbette bu iş bizim asli görevimiz değil, ancak bu işin gerekliliğinin bilincinde ve şuurundayız" dedi.

Türk Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy da sendika üyelerine verdiği bilgilerden dolayı Mustafa Çelik'e teşekkür ederek başarılar diledi.

Ardından Mustafa Çelik, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Billur Caddesi ve Erciyes Evler Pazarı esnafını da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mustafa Çelik de projelerini hızla hayata geçirerek Kocasinan'ı yeni çehresine kavuşturacaklarını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement