AK Parti'li Yerlikaya, Yaz Spor Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Yerlikaya, Yaz Spor Okullarını Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Selçuklu Belediyesi Uluslararası spor salonununda devam eden yaz spor okullarını ziyaret etti.

23.08.2014 14:36  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Selçuklu Belediyesi Uluslararası spor salonununda devam eden yaz spor okullarını ziyaret etti.

Yerlikaya, ziyarette, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Müdürü Mehmet Ali Kolay ve Kulübün idari personeli Fatih Koçyiğit'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kolay, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için açılan yaz spor okullarında faaliyetlerin devam ettiğini belirtti.

Basketbol, futbol, cimnastik, tekvando, voleybol, karate, wushu, kick boks branşlarında 15 spor salonu ile eğitim verildiğini ifade eden Kolay, yaz spor okullarında yaz tatili boyunca spor eğitimi alan sporcu sayısının 2 bin 800'e ulaştığını bildirdi.

Kolay, eğitimlerin 5 Eylül'de sona ereceğini, 10 Eylül'den itibaren de yıl boyu devam eden kış spor okulu kayıtlarının başlayacağını kaydetti.

Eğitimlerin, oldukça modern tesislerde verildiğini ifade eden Yerlikaya ise AK Parti hükümetleri döneminde gençlerin gelişimine yönelik büyük yatırımlar yapıldığını anlattı.

Yerlikaya, şunlara kaydetti:

"Geçmişte bizim çocukluğumuzda, çocuklar ve gençler için bu tür imkanlar yoktu. Yollarımızın asfalt olması o dönemde bizim için büyük bir yatırım, hizmet sayılırdı. Bugün geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençlerimiz için modern tesis ve binalar yapılıyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası spor salonu ve burada verilen eğitimler de bu hizmetlere güzel bir örnektir. AK Parti olarak çocuklar ve gençlere yapılan yatırımın en önemli yatırımlar olduğu bilincindeyiz. Bu itibarla hem merkezi hem yerel yönetimlerde mümkün olduğunca çocuklar ve gençlere yönelik yatırımlar yapmaya çalışıyoruz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Yerlikaya, Yaz Spor Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement