AK Parti Konya Milletvekili Zorlu'dan Ereğli'deki Köylere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Zorlu'dan Ereğli'deki Köylere Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Ereğli'deki köyleri ziyaret etti.

15.09.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Ereğli'deki köyleri ziyaret etti.

Zorlu, yaptığı açıklamada, ziyaret amaçlarının sorunları yerinde görmek olduğunu söyledi.

Ön plana çıkan sorunların yetkililer tarafından notlara geçildiğini belirten Zorlu, sorunların çözümü noktasında aralıksız çalışacaklarını kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise bürokratlarla köylülerin buluşturularak sorunların ele alınmasının pek rastlanılmış bir durum olmadığını ifade etti.

Ziyaretlerle çok önemli bir çalışmaya imza atıldığını anlatan Erden, gelecek haftalarda diğer köylere de aynı amaçla ziyaretlerin devam edeceğini dile getirdi.

Programlar kapsamında, Türkmen, Akhüyük, Çiller, Kamışlıkuyu, Aşağıgöndelen, Yukarı Göndelen, Acıkuyu, Zengen ve Yeniköy'e ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaretlere, Ereğli Ticaret Borsası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ereğli Şeker Fabrikası, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ereğli Civarı ve Köyleri Kırsal Kalkınma Kooperatifi, Ereğli Sağlık Müdürlüğü, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Genel Meclisi, Kamu Hastaneleri Birliği Ereğli Devlet Hastanesi temsilcileri katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Zorlu'dan Ereğli'deki Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement