AK Parti Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti köy ziyaretlerini sürdürüyor.

14.03.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti köy ziyaretlerini sürdürüyor. İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor. İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Adayı İsmail Terzi, İl Genel Meclisi Üyesi ve adayı Filiz Sarsık, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Yusuf Ataman, Kardeşler ve Alancık köylerinde vatandaşlarla ev toplantılarında buluştu.

AK Parti'nin 10 yıldan bu yana halkın hizmetinde olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, yaptıkları çalışmaları hatırlatıp yapacakları çalışmaları da aktardı. Terzi, şöyle konuştu:

"10 seneden beri AK Parti yerelde sizin hizmetinizde. Türkiye'de şu anda seçimlerde iddialı olan üç parti var. AK Parti, MHP ve CHP. AK Parti kurulalı 13 yıl olmuş. Size de 10 yıldan beri hizmet ediyor. CHP kurulalı 80 yıl olmuş. CHP'nin de 80 yıldan bu yana yaptıklarını gözden geçirin. Ara sıra koalisyon, ara sıra iktidar olmuş. MHP'de kurulalı 43 yıl olmuş. MHP de 43 yıldan bu yana ben siyaset ve hizmet yapacağım iddiasında. Her seçimde buralara gelmişler. Sizden oy istemişler. Şimdi sizlere şunu söylemek istiyorum. AK Parti olarak bize 10 seneden beri buralara ne yaptınız diye bize sorun. Ama onlara da sorun. Bu güne kadar köylerde AK Parti gibi ciddi anlamda hizmet etmişler mi? Ona göre kararınızı verin. Köylerde yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatı olacak. 30 Mart 2014 seçimlerinde tekrar güven tazeleyip daha güzel işlere imza atacağız." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement