AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkan Tosun'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkan Tosun'u Ziyaret Etti

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkan Tosun\'u Ziyaret Etti

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nejat Gülmez ve Yönetim Kurulu üyeleri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.04.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nejat Gülmez ve Yönetim Kurulu üyeleri Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kula Belediye Başkanlığı'na Seçilen Hüseyin Tosun'a ziyaretler devam ediyor. AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nejat Gülmez, yaptığı konuşmada "30 Mart Yerel seçim sonuçlarının ülkemiz başta olmak üzere ilçemize hayırlı olmasını dilediğini" söyledi.

AK Parti Kula İlçe Teşkilatının yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten MHP li belediye başkanı Hüseyin Tosun, "AK Parti Kula İlçe teşkilatının tarafıma yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Yerel seçimler halkın iradesinin ortaya konulduğu önemli bir süreçtir. 30 Mart Yerel seçimlerinde çıkan sonuç Kulamı'za halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizler Aynı şehirde yetişen nesiller olarak birbirimize olan saygımızı sürdürmeliyiz. Bugün siz benim misafirimsiniz, yarın ben de sizlerin misafiri olacağım. Siyasi süreçte farklı noktalarda duruyor olsak da bizler şehrimizin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kula İlçe Teşkilatı Başkan Tosun'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement