AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 26. dönem milletvekili genel seçiminin sonuçlarını, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) değerlendirdi.

01.11.2015 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 26. dönem milletvekili genel seçiminin sonuçlarını, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) değerlendirdi.

Demokratik yarışın artık geride kaldığını kaydeden Çetinbaş, "AK Parti'ye oy veren, gönül veren tüm hemşehrilerime gönülden şükranlarımı sunuyorum. Ancak bundan sonra ortaya koyacağımız hizmet döneminde 'sen ben' olmayacak.Biz birlikte Türkiye olacağız. Seçimlerde bizim partimize veya değer partilere oy verenlerin, hizmet açısından aralarında hiç bir fark olmayacaktır. Önce bölgemizde, sonra da ecdadımızın da başardığını gibi dünyada güçlü bir Türkiye hayal ediyorum. Bize inanan milletimizi mahcup etmeyeceğimize inancım tamdır. Başkaların oyun kurmasına müsaade etmeyen bir Türkiye hayal ediyorum" diye konuştu.

AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Tan'ın milletvekili seçilmesine çok sevindiğini ifade eden Başkan Ali Çetinbaş, "Ben 4-0'ı çok istiyordum. Bu isteğim; Kütahya'ya daha fazla hizmet almak içindi. Gençlik yıllarından bu yana teşkilatçılık yapmış dava adamı Ahmet Tan'ın milletvekili olması beni çok sevindirmiştir" şeklinde konuştu.

Kütahya'ya muhalefetle birlikte hizmet etmek istediklerini dile getiren Ali Çetinbaş, "Şimdi Alim Işık ve Fazıl Kasap'ın da hep birlikte Türkiye'ye hizmet edeceğimiz.Onların bu anlayış içeresine gireceğine eminim. Bu demokratik bir yarıştır. Bunu bir intikam yarışı yerine, gönülden gelen bir sevda yarışı olduğuna inanıyorum. Bu yarışı kazanan Kütahya oldu" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement