AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık'ta Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık'ta Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık\'ta Yapıldı

Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık ilçesinde gerçekleştirildi.

28.09.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık ilçesinde gerçekleştirildi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk olarak verilen önergeyle divan belirlendi. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hilmi Bülbül'ün başkanlığındaki divan, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Kılıç, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gök, Kadın Kolları Başkanı Naciye Erköylü, Gençlik Kolları Başkanlığından Ali Çelebi'den oluştu. Divanın teşekkülünün ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İshak Gazel,"Seçimlerin hemen sonrasında Hisarcık Belediye Başkanımız çalışmalarına hızlı başladı. Genç bir Belediye Başkanı olma avantajı da var. İlçe Başkanımızda aynı şekilde parti teşkilatımızın daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyorlar. Bu toplantının Hisarcık ilçesinde düzenleniyor olmasından dolayı Belediye Başkanına, İlçe Başkanına, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak girdiğimiz 30 Mart Yerel Seçimlerinden yüzde 51.38 oy oranıyla belediye başkanlığını kazandık ve eski İlçe Başkanımız Fatih Çalışkan'ı Belediye Başkanı seçtik. Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız el ele vererek ilçemizde öncelik sırasına göre yapılacaklar için kolları sıvadık. İlçemize yapılacak hizmetler için İl Başkanımız ve İl Genel Meclisi Başkanımızla, Ankara'dan çözümlenecek hizmetler için de milletvekillerimizle irtibata geçtik. Kendilerine bugüne kadar verdikleri destekler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.10 Ağustosta yapılan 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 69 oy oranıyla ilçemiz ve köylerinde AK Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a destek vermiştir. İlçe ve köylerimize buradan teşekkür ediyor, İl Danışma Meclisi Toplantımıza iştirak ettiğiniz için hepinize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hisarcık'ta Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement