AK Parti Kütahya Milletvekilli Kavuncu, Domaniç'te Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya Milletvekilli Kavuncu, Domaniç'te Yol Çalışmalarını İnceledi

KÜTAHYA (AA) – AK Parti Kütahya Milletvekilli Vural Kavuncu Tavşanlı-Domaniç karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

24.07.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜTAHYA (AA) – AK Parti Kütahya Milletvekilli Vural Kavuncu Tavşanlı- Domaniç karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Kavuncu, toplam 31 kilometre uzunluğundaki yolun hızlandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yolun iki ilçeyi değil, Güney Marmara'yı Domaniç'ten, Tavşanlı'dan, Emet'ten Simav'a bağladığını ifade eden Kavuncu, şöyle konuştu:

"Domaniç, Kütahya'da ayrı bir tarihsel ve manevi bir değere sahip olan bir ilçemiz. Yaklaşık 30 kilometrelik alanın yol çalışmaları geçtiğimiz seneye kadar çok yeterli değildi. Müteahhit firmanın bu yol çalışmalarını hızlandırması gerekiyor. Kendileri de bu konuda işi hızlandıracağı konusunda söz verdi. Tunçbilek çıkışında biraz imar düzenlemeleri var. Jeoloji etüt çalışmaları devam ediyor. İlk aşamada burası yapıldıktan sonra yol büyük ölçüde tamamlanmış olacak. Yolun en kısa zaman da bitmesi için çalışmaları yürüten firmaya desteklerimizi sürdüreceğiz."

Kavuncu'ya, incelemelerinde Bursa Karayolları Bölge Müdürü Öner Özgür, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya Milletvekilli Kavuncu, Domaniç'te Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement