AK Parti Kütahya Skm Başkanlığı'na Osman Zeybek Atandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya Skm Başkanlığı'na Osman Zeybek Atandı

AK Parti Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlık görevine Osman Zeybek atandı.

22.08.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlık görevine Osman Zeybek atandı.

Yeni atama nedeniyle AK Parti Kütahya İl Teşkilatında devir teslim töreni düzenlendi. Uzun süredir İl SKM Başkanlığı görevini yürüten İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, görevi Osman Zeybek'e devretti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, teşkilat olarak yeni yapılacak seçime yönelik hazırlıklarının sürdüğünü ifade ederek, "Bu güne kadar başarılı seçim çalışmalarına imza atmış olan İl Genel Meclis Başkanlığı görevinin yanında İl SKM Başkanlığı görevini de yürüten Musa Yılmaz, bayrağı Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Zeybek'e devrediyor. Yeni görevinde Osman Zeybek arkadaşımıza ve ekibine başarılar diliyoruz. Yoğun emek ve gayretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" dedi.

İl SKM Başkanlık görevine atanan Osman Zeybek de üstlendiği görevin sorumluluğunun ve öneminin bilincinde olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah yapılacak olan erken seçimlerde başarılarımıza bir tarihi başarı eklemek için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti'de bütün çalışmalar bayrak yarışı bilinciyle yürütülmektedir. Bizlerde bu kutsal görevin bu döneminde il Başkanımızın, teşkilatlarımızın destekleri, aziz milletimizin teveccühleriyle yeni zaferler yaşamayı ve yaşatmayı hedefliyoruz. Beni bu göreve layık gören başta İl Başkanımız Ali Çetinbaş, yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, durmak yok yola devam diyorum."

Konuşmaların ardından Musa Yılmaz, görevini Osman Zeybek'e devretti. Zeybek, AK Parti Kütahya SKM Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.ra

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya Skm Başkanlığı'na Osman Zeybek Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement