AK Parti'li Aday Bülent Turan'a Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Aday Bülent Turan'a Anlamlı Hediye

AK Parti\'li Aday Bülent Turan\'a Anlamlı Hediye

Çanakkale’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, mezun olduğu ilkokuldan 29 yıl sonra yeniden diploma aldı.

28.04.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, mezun olduğu ilkokuldan 29 yıl sonra yeniden diploma aldı. Okul müdürünün jesti, Turan'ı duygulandırdı.

Seçim çalışmalarını Çanakkale'nin ilçelerinde sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan, ilkokul öğrenimini gördüğü Lapseki 25 Eylül İlkokulu'nu ziyaret etti. Turan'a, 29 yıl önce aldığı diploma yeniden hediye edildi. Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümü sebebiyle eski mezunlarına diploma verdiklerini belirten okul müdürü Hakkı Güzel, 1986 yılı mezunu olan Bülent Turan'a nostaljik diploma hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Turan, "Benim için sürpriz oldu. Mezun olduğum okuldan yıllar sonra tekrar diploma almak benim için bir onurdur" dedi.

Okul Müdürü Güzel, konuşmasında, "Vekilimize, girişimleriyle yapımına başlanan halı saha için de teşekkür ediyoruz. Özellikle beden eğitimi derslerinde beton zeminde ders gören çocuklarımız artık etkinliklerini halı sahada yapacaklar" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Aday Bülent Turan'a Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kazım gezgin: Siyaseti her yere bulaştırmak bu olsa gerek. 0 0 Yanıtla

Advertisement