AK Parti'li Ağır Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Ağır Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti\'li Ağır Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Aksaray AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Avukat Latif Ağır seçim çalışmalarına devam ediyor.

25.02.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Avukat Latif Ağır seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ilçe ilçe, köy köy gezen Ağır vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Ağır, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray'ın Güzelyurt İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Ruhi Turgut'u da ziyaret etti.

Milletvekili aday adayları arasında Avukat Latif Ağır'ı da görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ruhi Turgut, Latif Ağır'ın çalışmalarını çok iyi bildiklerini belirterek, il başkanlığı döneminde çalışmalarına şahit olduklarını ve ciddi başarılara imza attığını söyledi. Milletvekilliği yarışında da inşallah beklenilen yerlerde görmeyi temenni ettiklerini belirten Turgut, Ağır'a çalışmalarında başarılar dileyerek, destek ve takipçisi olduğunu kaydetti.

Latif Ağır ise, AK Parti çatısı altına ilk kurulduğu yıllarda girdiğini ve bugüne kadar çatı altında birçok ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, bu hizmetlerine, çalışmalarına milletvekili olarak da devam etmek istediğini, amacının Türkiye'ye ve Aksaray'a hizmet etmek olduğunu ifade etti. Bugüne kadar Aksaray'da AK Parti tarafından çok ciddi çalışmalar yapıldığını, Aksaray'ın parlayan bir yıldız haline geldiğini belirten Ağır, geçmiş başkanlar ve milletvekillerinin de ciddi çalışmalarını olduğunu belirterek, bu dönemde bu hizmet yarışını devralmak istediğini kaydetti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Ağır Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement