AK Parti'li Ahmet Hamdi Çamlı: "Bu Seçim Sonrası Muhalefette Ciddi Erime Olacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Ahmet Hamdi Çamlı: "Bu Seçim Sonrası Muhalefette Ciddi Erime Olacak"

AK Parti\'li Ahmet Hamdi Çamlı: "Bu Seçim Sonrası Muhalefette Ciddi Erime Olacak"

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Sarıyer’de taksicilerle bir araya geldi.

20.05.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Sarıyer'de taksicilerle bir araya geldi. Taksicilerle sohbet edip çay içen AK Parti'li Çamlı, "Bu seçim sonrası muhalefette ciddi erime olacak" dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Sarıyer'de seçim çalışmalarına devam etti. Huzur Mahallesi'nde bir taksi durağını ziyaret eden Çamlı, taksi şoförleriyle çay içti. Taksiciler, ziyaretinde dolayı Çamlı'ya teşekkür ederek, desteklerini belirttiler.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ahmet Hamdi Çamlı, "Esnafa ve STK'lara yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz şu ki geçtiğimiz seçimlere benzer bir seçim olacak. Seçim sonuçlarında da genel manada geçmiş seçimlere benzer olacak. Özel manada ise muhalefette ciddi erime olacak. Çünkü vaat politikası yapıyorlar" diye konuştu.

Türkiye'de geçmişte iktidarların memuruna maaş veremediğini hatırlatan Çamlı, "O dönem, el-pençe divan bir şekilde sarhoş kusmuklarıyla pislenmiş Avrupa sokaklarını arşınladılar. Amerikan başkanı koltukta otururken, ayakta tir tir titriyorlardı. Şimdi Allah'a şükür böyle bir sıkıntı yok. Memurumuz da emeklimiz de tıkır tıkır maaşını enflasyona ezilmeden alıyor. Yeter mi yetmez daha iyisi olması lazım, daha iyi olacak. Huzur devam ederse, istikrar devam ederse,kardeşlik sürerse bunlar nasıl 13 yılda artarak ilerlediyse, önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Vatandaşımızın gelinen noktadan memnun olduğunu görüyoruz. Bu ülke İsrail'den gelen uçak bilgi sisteminin bekler halde değil, artık kendi helikopterini yapan, hatta kendi bilgi sistemini yapan bir ülke. Onurlu bir ülke vatandaşıyız. Bu onurlu yürüyüşünün devam edeceğine şüphemiz yok. " ifadelerini kullandı.

Ahmet Hamdi Çamlı başkanlık sisteminin gerekliliğini de vurgulayarak, "Başkanlık sistemi şu an bize ekmek su gibi acil bir şekilde lazım. Bu ülke koalisyonlardan çok çekti ? Niye korkuluyor. Seçim yapılacak. Başkanlık sistemi diktatörlük değil. Neticede halk seçecek. Özelliği bu sistemin beş sene koalisyon ihtimali olmayacak. Ülke bu sistemle dört sene, beş sene önüne bakacak. Bu çalışmalarda görüyoruz ki istikrar devam edecek" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Ahmet Hamdi Çamlı: 'Bu Seçim Sonrası Muhalefette Ciddi Erime Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement