AK Parti'li Babur: "Terör Saldırısı, Bütünlüğümüzü Bozmaya Yönelik Saldırıdır" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Babur: "Terör Saldırısı, Bütünlüğümüzü Bozmaya Yönelik Saldırıdır"

AK Parti\'li Babur: "Terör Saldırısı, Bütünlüğümüzü Bozmaya Yönelik Saldırıdır"

AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Buğra Babur, “Ankara’da barış mitingine düzenlenen terör saldırısı, milletimizin ve ülkemizin bütünlüğünü bölmeye yönelik bir saldırıdır” dedi.

11.10.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Buğra Babur, "Ankara'da barış mitingine düzenlenen terör saldırısı, milletimizin ve ülkemizin bütünlüğünü bölmeye yönelik bir saldırıdır" dedi.

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Buğra Babur, Zeytinburnu'nda Sinoplular Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyelerine seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Babur, 1 Kasım için de partisine destek istedi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Partili Babur, konuşmasına Ankara'daki terör saldırısını kınayarak başladı. Babur, "Ankara'da barış mitingine düzenlenen menfur saldırı, milletimizi, ülkemizi ve bütünlüğümüzü bölmeye yönelik bir eylemdir. Saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, geride kalanlara başsağlığı diliyorum" dedi.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi aktaran Babur, "Yaklaşık iki haftadır sahadayız. Saha çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 7 Haziran'daki hava çok tersine dönmüş durumda. Gerek pazarlarda gerekse alışveriş merkezlerinde seçim beyannamemizin de getirmiş olduğu vaatler neticesinde çok güzel bir hava oluştu. Bu durum partimizin tek başına iktidara doğru yürüdüğünün göstergesidir. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında yaptığı hizmetler, 1 Kasım'dan sonra yapacaklarının teminatıdır. AK Parti toplumun her kesimine, tüm alanlarda vatandaşlarımıza hizmet etmekten hatta onları siyasete ve hizmet alanına katmaktan hiç geri kalmamıştır. Ben AK Parti'den engelli bir aday olarak sahalarda çalışıyorum. Genç bir adayım. Yine engelli kardeşlerimizle olsun, vatandaşlarımızla olsun pozitif yaklaşımlarıyla gençliğin siyasetin içerisinde olmasını arzu ettiklerini gördük" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Babur: 'Terör Saldırısı, Bütünlüğümüzü Bozmaya Yönelik Saldırıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement