AK Parti'li Babuşcu: "7 Haziran Seçimi Şimdiye Dek Girdiğimiz 9 Seçimden de Önemli" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Babuşcu: "7 Haziran Seçimi Şimdiye Dek Girdiğimiz 9 Seçimden de Önemli"

AK Parti\'li Babuşcu: "7 Haziran Seçimi Şimdiye Dek Girdiğimiz 9 Seçimden de Önemli"

AK Parti Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, 2002’den bu yana 9 başarılı seçimi geride bıraktıklarını belirterek, “10’uncu seçime giderken bu 9 seçimin toplamından daha büyük ve daha önemli bir seçime gidiyoruz.

19.05.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, 2002'den bu yana 9 başarılı seçimi geride bıraktıklarını belirterek, "10'uncu seçime giderken bu 9 seçimin toplamından daha büyük ve daha önemli bir seçime gidiyoruz. Çünkü bu kez karşımızda büyük bir cephe var" dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, seçim çalışmaları kapsamında Bağcılar İlçe Teşkilatı tarafından Bağcılar Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bölge seçmeni ile bir araya geldi.

"DARBELER DÖNEMİNİ BİTİRDİK"

AK Parti'ye karşı bir şer ittifakı ve cephesi oluşmaya başladığını belirten Babuşcu, "AK Parti karşısında, bu ülkenin sahibi olduğuna inanan, bu ülkenin imkanlarını, kaynaklarını ve fırsatlarını sadece kendinin kaynağı ve fırsatı olduğunu düşünen, bu anlamda milletin eğitilmesi, kendileri hakkında neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmeyecek kadar cahiller topluluğu olarak kabul eden bir anlayış bir merkez oluştu. Biz 27 Nisan e-muhtıraları ile karşı karşıya kaldık. 27 Nisan türü e-muhtıraları sahnelendiğinde o zamanki iktidarların yaptığı, esas duruş gösterip şapkayı alıp gitmekti. Ama ilk defa milletine güvenen ve yola çıkarken de kefenini giyen Kasımpaşalı Recep Tayip Erdoğan öyle bir irade koydu ki esas duruş değil, asil bir duruş gösterip bu ülkede darbeler dönemini kapattı" dedi.

"2002'den bu yana 9 başarılı seçimi geride bıraktık" diyen Babuşcu, "10'uncu seçime giderken bu 9 seçimin toplamından daha büyük ve daha önemli bir seçime gidiyoruz. Çünkü karşımızda 17-25 Aralık darbe girişimini yapan ve o uluslararası merkezle iş birliği halinde olan paralel örgütle de karşı karşıyayız. Yani onuncu seçime giderken bizim karşımızda yerli iş birlikçi muhalefet, uluslararası güç merkezleri ve her ikisine birden lojistik destek sağlayan paralel örgüt var. Bu cephe AK Parti karşıtı bir cephe değil Türkiye karşıtı bir cephedir" diye konuştu.

"DEMİRTAŞ, PARALEL ÖRGÜTÜN PROJESİDİR"

Babuşcu, paralel örgütün ülkenin sır toplantılarını dinleyip dışarıya servis ettiğini belirterek, "Paralel örgüt bu ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı'na ait TIR'larının yolunu kesip arama yaptı. Amaç TIR'larda silah olduğu anlayışını dünyaya servis edip Türkiye'yi teröre destek veren ülkeler listesine sokabilmekti. Biz böyle bir cephe ile karşı karşıyayız. Bu cephenin bir defası başrol oyuncu da HDP ve Selahattin Demirtaş'tır. Demirtaş'ı çatı adayın gündeme getirildiği süreçte bugünlere hazırlamak için bilerek dışarı da tuttular. Amaç Demirtaş'a yeni bir dil ve Türkiye partisi imajı verip, toplum kesimlerinde yumuşak bir geçişkenlik sağlamak üzere bir senaryo hazırlamaktı" şeklinde konuştu.

Çözüm sürecinin bu milletin kardeşliğinin yeniden kucaklaşma ile sağlanması adına çıkılan bir yol olduğunu kaydeden Babuşcu, "Çünkü bu milletin kardeşliğinin neleri başardığını nasıl bir imparatorluk inşa ettiğini biz tarihimizden biliyoruz. Bugün yeniden büyük Türkiye hayalini yakalamanın önündeki en büyük engellerden bir tanesi bu meseledir. Terör meselesidir. Biz risk üstlenerek bedel ödenecekse onu da ödemeye hazır olarak bu süreci başlattık. Sonuçlandırmaya da kararlıyız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Babuşcu: '7 Haziran Seçimi Şimdiye Dek Girdiğimiz 9 Seçimden de Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement