AK Parti'li Başkan, Başbakan Davutoğlu'nu Yok Saydı" İddiası - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Başkan, Başbakan Davutoğlu'nu Yok Saydı" İddiası

AK Parti\'li Başkan, Başbakan Davutoğlu\'nu Yok Saydı" İddiası

Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu: "Konuşmamın tamamı dinlendiğinde böyle bir maksadımın asla olmadığı ve olmayacağı anlaşılacaktır" "Çıkan haberleri dikkatle incelediğimizde, özellikle paralel yapı ya da muhalefete yakın medya organları tarafından partimizin içine nifak tohumları ekmek maksadıyla yapıldığını.

22.01.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bazı gazete ve internet sitelerinde, bir toplantıda haziran ayında yapılacak genel seçimlerle ilgili konuşmasının çarpıtıldığı ve hakkında "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yok saydığı" iddiasının ortaya atıldığını belirterek, "Konuşmamın tamamı dinlendiğinde böyle bir maksadımın asla olmadığı ve olmayacağı anlaşılacaktır" dedi.

Saraçoğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında, 19 Ocak'ta AK Parti İl Başkanlığının olağan kongresiyle ilgili aday tanıtım toplantısında, parti içi birlik ve beraberliğe vurgu yaptığını söyledi.

Bazı gazete ve internet sitelerinde, konuşmasındaki kimi bölümlerin maksatlı olarak cımbızlanıp sanki Başbakan Ahmet Davutoğlu'na karşı bir söylem içinde olduğu imajının verilmeye çalışıldığını dile getiren Saraçoğlu, "Konuşmamın tamamı dinlendiğinde böyle bir maksadımın asla olmadığı ve olmayacağı anlaşılacaktır. Doğal ve kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde girdiğimiz 9 seçimden de kendisinin üstün gayretleriyle başarıyla çıktığımızı, bu başarılarda en büyük payın kendisine ait olduğunu söyledim" diye konuştu.

Saraçoğlu, iddiaya konu edilen sözlerinin devamında, Türkiye ve millet için ayrı bir önemi bulunan 2015 seçimlerine vurgu yaptığını anlattı.

Bu seçimlerde, yeni anayasayı yapacak bir güce ulaşmak istediklerini söylediğini dile getiren Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Anayasayı değiştirecek bir güce ulaşmak için diğer seçimlerde gösterdiğimiz performansın katbekat üzerine çıkmamız gerektiğini belirterek, teşkilatımızı ve dava arkadaşlarımızı motive amaçlı bir konuşma gerçekleştirdim. Çıkan haberleri dikkatle incelediğimizde, özellikle paralel yapı ya da muhalefete yakın medya organları tarafından partimizin içine nifak tohumları ekmek maksadıyla yapıldığını görüyoruz. İnlerine girilenlere seslenmek istiyorum; bu tip ayak oyunlarıyla birliğimizi ve beraberliğimizi bozamazsınız, buna izin vermeyiz. Bizler, kuruluşundan itibaren partimizin içinde onurla ve gururla 14 yıl yıldır hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Gerek kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gerekse Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na sadakatim tamdır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yakın bir zamanda sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımda da şunu ifade ettim; 'Bilge adam, yiğit adam Sayın Ahmet Davutoğlu ile aynı yolda yürüdüğüm için Alemlerin Rabbine hamdediyorum.' İçimize nifak tohumları ekmeye çalışan paralel yapı ve muhalefete şunu söylüyorum; kurduğunuz tuzaklar ve yaptığınız hesaplar, bugüne kadar bir bir nasıl bozulduysa yine bozulacaktır. Milletimiz bu ayak oyunlarına prim vermedi, vermeyecektir." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Başkan, Başbakan Davutoğlu'nu Yok Saydı' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement