AK Parti'li Başkan Kılınç'tan CHP'li Muharrem İnci'ye Twetter Tepkisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Başkan Kılınç'tan CHP'li Muharrem İnci'ye Twetter Tepkisi

AK Parti\'li Başkan Kılınç\'tan CHP\'li Muharrem İnci\'ye Twetter Tepkisi

AK Parti’li Köşk İlçe Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, attığı twetkwr nedeniyle CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye tepki gösterdi.

10.12.2015 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'li Köşk İlçe Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, attığı twetkwr nedeniyle CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz ay içerisinde sosyal paylaşım sitesi Twetter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili "RTE'nin kaç sarayı oldu? Topkapı sarayını ne zaman isteyecek? Van Bahçesaray, Tekirdağ Saray ve Aydın Köşk ilçelerinin tapularını ister mi?"şeklinde Tweet attığı ortaya çıkan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye tepki AK Parti'li Köşk İlçe Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'tan geldi.

CHP'li İnce'ye, 2002 3 Kasım'ından 2015 1 Kasım'ına kadar geçen 13 yıllık süre içerisinde gerçekleşen Yerel ve Genel seçimlerin sonuçlarını iyi tahlil edip değerlendirmesi tavsiyesinde bulunan AK Partili Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Sayın İnce Eğitimcidir ve bu deyimlerin ne anlama geldiğini iyi bilir ama yine de atalarımızın söylediği, 'Laf ola beri gele, torba dola' ve 'Leyleğin ömrü laklakla geçer' deyimlerini hatırlatmak isterim kendisine. Ayrıca Sayın İnce'ye Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili yaptığı ve İlçemizin de adını kullandığı bu paylaşıma cevabım, aslında sadece 'Aynası iştir kişini lafına bakılmaz' atasözünü hatırlatmaktır ancak Genel Başkanlığına aday olduğu partisinin mensubu olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı kendisine kaçak malikane yaptırıp oturuyorken, kalkıp ilçemizin de adını karıştırarak 'Cumhurbaşkanı buraların da tapularını isteyecek mi?' gibi bir söylem içinde olması gerçekten trajikomik bir durumdur. Adama demezler mi 'Sen ilk önce kendi kapının önünü temizle' diye. Biz zaten Köşklüler olarak gerek 30 Mart'ta, gerek öncesinde ve sonrasında yapılan her seçimde ve son olarak 1 Kasım Genel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Köşk'ün, hem de milletimizle birlikte Türkiye'nin tapusunu verdik, teslim ettik. 'Çok konuşan bir süre sonra boş konuşur'muş denir, işte Sayın İnce'nin de durumu aynen böyledir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Başkan Kılınç'tan CHP'li Muharrem İnci'ye Twetter Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement