AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Trafik Kazasında Öldü

AK Parti\'li Belediye Meclis Üyesi Trafik Kazasında Öldü

Büyükçekmece-çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında AK Parti'li Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

06.05.2015 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece-çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında AK Parti'li Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Recep Alpaslan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerinde sunuculuk yapan Muhammed Alpaslan'ın babası olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 15.45 sıralarında meydana geldi. AK Parti'li Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın makam aracı ile 34 EY 6575 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası, Recep Alpaslan ve akrabası Arif Telli'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 4 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı Muharrem Çağlayan da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hastaneye yaralı olarak kaldırılan Arif Telli'nin oğulları Ömer ve Orhan Telli ile adı henüz öğrenilemeyen diğer araç sürücüsünün tedavisinin devam ettiği belirtildi.

CENAZEYE GİDİYORLARDI

Recep Alpaslan, Arif, Ömer ve Orhan Telli ile Muharrem Çağlayan'ın aynı araçla Recep Alpaslan'ın kalp krizi sonucu ölen amcasının oğlu Hasan Alpaslan'ın cenazesine gittiği öğrenildi.

BAŞBAKAN'IN DANIŞMANININ BABASI

Kazada hayatını kaybeden AK Parti'li Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerinde sunuculuk yapan Muhammed Alpaslan'ın babası olduğu öğrenildi. Davutoğlu'nun mitingi nedeniyle Muş'ta olan Muhammed Alpaslan'ın kaza haberini alır almaz İstanbul'a doğru yola çıktığı belirtildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement