AK Parti'li Biter'in "Çanakkale Zaferi" mesajı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Biter'in "Çanakkale Zaferi" mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Çanakkale Zaferi'nin, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü sembolü olduğunu bildirdi.

17.03.2017 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter:
" Çanakkale, birlik ve beraberliğimizin en güçlü sembolüdür"

Biter, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadele ile yazdığı büyük bir destan olduğunu belirtti.

Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin de temellerinin atıldığı bu şanlı zaferin, Türk milletinin bağımsızlık yolundaki kararlılığının kanıtı olduğunu ifade eden Biter, "Aynı inanç ve ruh, 15 Temmuz 2016'da tekrar hayat bulmuştur. Türk milleti, Çanakkale Zaferi'nin üzerinden bir asrı aşkın zaman geçmesine rağmen, darbecilere karşı aynı ruhla mücadele ederek, işgal girişimini püskürtmüş ve emanetine sahip çıkmıştır" dedi.

Çanakkale Zaferi ve 15 Temmuz'un, alınması gereken derslerle dolu olduğunu vurgulayan Biter, şöyle devam etti:
"Ecdadımızın canları pahasına koruduğu bu vatan, bize bırakılmış bir miras değil, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartılarak gelecek nesillere aktarılacak en kutsal emanettir. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen görev, her türlü tuzağa rağmen kardeşçe yaşama arzumuzu, vatanımızı ve bağımsızlığımızı aynı kararlı irade ile korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoru

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'li Biter'in 'Çanakkale Zaferi' mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement