AK Parti'li Çalık: "Kılıçdaroğlu'nun Hayalleri Varmış" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Çalık: "Kılıçdaroğlu'nun Hayalleri Varmış"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

22.04.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Kuluncak'ı ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, esnaf ziyaretleri esnasında AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte bir iş yerinde oturan Tahir Şimşek adlı yaşlı bir vatandaş ile karşılaştı. Burada yaşlı vatandaş, AK Parti heyetini görünce ağlamaya başladı. Çalık, " Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu'nun selamları var. Baba niye ağladın?" diye sorunca yaşlı adam, "Ben Tayyip Erdoğan'ın aşığıyım" dedi.

Kuluncak Belediyesi'nin önünde toplanan kalabalığa hitap eden Öznur Çalık, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Çalık, "Kılıçdaroğlu'nun hayallerini biz engelleyemeyiz. Biz hiç kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlayamayız, tabii ki hayal kurar. Kılıçdaroğlu'nu başbakan yaparız, ama ne zaman yaparız" diyerek sordu.

Çalık'ın sorusuna yanıt veren Mediha Mutlu adlı vatandaş, "23 Nisan"da dedi. Çalık daha sonra, "Sayın başbakanımıza söyleyelim de, Kılıçdaroğlu'nun hayalleri varmış, onu yarın 23 Nisan'da bir günlüğüne başbakanlık koltuğuna oturtsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Çalık: 'Kılıçdaroğlu'nun Hayalleri Varmış' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement