AK Parti'li Çelik: "Tokat Tarih Yazdı" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Çelik: "Tokat Tarih Yazdı"

AK Parti\'li Çelik: "Tokat Tarih Yazdı"

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde il merkezinde yüzde 67,5 oy aldıklarını belirterek, “Tokat için tarih yazılan bir dönem oldu” dedi.

12.08.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde il merkezinde yüzde 67,5 oy aldıklarını belirterek, "Tokat için tarih yazılan bir dönem oldu" dedi.

Parti binasında Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını basın mensuplarına değerlendiren Başkan Çelik, mahalli idareler seçimlerinde 12'de 12 yapan Tokat'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Eroğan'ı yalnız bırakmadığını kaydetti. Tokat il merkezinde yüzde 67,5 oy aldıklarını ifade eden Başkan Çelik, il genelinde ise bu oranın yüzde 62,5 olduğunu belirterek, "Tokat için tarih yazılan bir dönem oldu. Gerçekten Tokatlı bir daha tarih yazdı. Bu yazılan tarihe de sizler şahit oldunuz. Çatı dediler, derme çatma bir çatı kurdular, çatı tutmadı. 10 Ağustos'ta çatı hüsrana uğradı. Sadece çatı ile kalmadılar, kutsal ittifak dediler, 12 parti ile beraberiz dediler, tabelasını bilmediğimiz partililer beraberiz dediler, aldıkları oy ortadadır. Milletimiz sağduyusunu tekrar ön plana çıkardı. Türkiye eski Türkiye olmayacak yeni Türkiye'nin yolları açıldı" diye konuştu.

Başkan Çelik, Zile ilçesinde oy oranın düşük görünmekle beraber oy oranını artırdıklarını ifade ederek, "AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar Zile'de en tavan oyu aldık. Zile'ye de teşekkür ediyorum. Ekmeleddin bey oy oranlarına baktığınızda önde görünüyor. Ancak CHP ve MHP ittifakı ile beraber mutlaka her dönem de orası yapısı itibari ile farklı idi. Bu baz değil, bizim baz aldığımız geçmiş yıllardaki seçimler. Geçmiş yıllardaki seçimleri baz aldığımız da Zile 10 puanlık bir artışla tekrar orada farklılığını yaşattı bizlere. Çok sıkıntı çektiğim ilçe yok. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Çelik: 'Tokat Tarih Yazdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • komedi: neye yarar? tokat her zaman akp ye vefalı davrandı ama akp her zaman tokat a ihanet etti. verilen oyun karşılığında hizmet alamadı. havaalanı berbat. söz verildi ama yeni havaalanı yapılmadı. hızlı tren geçmeyecek. 10 yıl hiç bir belediye hizmeti almadı. yüksek oy verildi diye neden seviniyorsunuz? oy yarışımı yapıyorsunuz. 0 0 Yanıtla

Advertisement