AK Parti'li Enç'nden Leman Sam'a Tepki - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Enç'nden Leman Sam'a Tepki

AK Parti\'li Enç\'nden Leman Sam\'a Tepki

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Leman Sam’ın, “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır” açıklamasına tepki göstererek, “Bizi IŞİD militanıyla eşdeğer gören anlayışı ve anlayış sahiplerini kınıyorum.

05.10.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Leman Sam'ın, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" açıklamasına tepki göstererek, "Bizi IŞİD militanıyla eşdeğer gören anlayışı ve anlayış sahiplerini kınıyorum. Kutsal alan ve inanışlara saygılıyız, herkes de bizim kutsal alanlarımıza ve inanışlarımıza saygı göstersin" dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramının ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan İl Başkanı Mustafa Köse, tüm dünyada gözyaşların dindiği, çocukların ağlamadığı, acıların yaşanmadığı bayramların yaşanması dileğinde bulundu.

AK Parti Antalya İl teşkilatı olarak büyük bir aile olduklarını kaydeden Başkan Köse, "2009 yılında 70 bin olan üye sayımız bugün 215 bine ulaşmıştır. Partimize yönelen darbe teşebbüslerini püskürttük. 2011 genel seçimlerinde AK Parti Antalya'da açık ara birinci oldu. 2014'de Antalya Büyükşehir Belediyesini kazandık. 19 ilçe belediyesinden 10'nu kazandık. MHP ve CHP'nin toplamından daha çok belediye kazanmayı başardık" diye konuştu.

ENÇ'TEN LEMAN SAM'A TEPKİ

Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Leman Sam'ın, sosyal paylaşım sitesinden "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" açıklamasına tepki gösterdi.

Milletvekili Enç, "Sanatçı müsveddesi" şeklinde nitelediği Leman Sam'ın dün sosyal paylaşım sitesinden kurban kesen Müslümanlara hakarette bulunduğunu savundu.

Sam'ın, kurban kesen Müslümanları IŞİD militanlarıyla bir tuttuğunu ifade eden Enç, "Onu şiddetle kınıyorum, bizim inancımıza saygı duyması gerektiğini ne yazık ki hala öğrenememiş. Kur'an-ı Kerim'de, 'Kesilen kurbanların etleri ve kanları bana ulaşmaz fakat sizin takvanız bana ulaşır" diyor. Biz bu doğrultuda, düşünceyle kurbanlarımızı kesiyoruz. Bizi IŞİD militanıyla eşdeğer gören anlayışı ve anlayış sahiplerini kınıyorum. Kutsal alan ve inanışlara saygılıyız, herkes de bizim kutsal alanlarımıza ve inanışlarımıza saygı göstersin" dedi.

Milletvekili Hüseyin Samani de bayramların yakınlaşmak, kucaklaşmak anlamı taşıdığını belirterek, "Kurbanın ne anlam taşıdığını Müslümanların çok iyi anlar. Kurbanı anlayamayan ya da idrak edemeyenler farklı yorumlar getiriyor" şeklinde konuştu.

Milletvekili Sadık Badak da muhalefetin Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket etmediğini söyledi. Badak, yurt içi ve dışında yaşanan olumsuzluklara rağmen Türkiye'de planlanan tüm projelerin aksaklık olmadan devam ettiğini sözlerine ekledi.

Tören bayramlaşmayla son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Enç'nden Leman Sam'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement