AK Parti'li Erdem Aydınlılara Mektupla Seslendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Erdem Aydınlılara Mektupla Seslendi

AK Parti\'li Erdem Aydınlılara Mektupla Seslendi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 2015 milletvekili genel seçimlerinde AK Pati’nin milletin teveccühüyle tek başına yine iktidar olacağını ifade ederek, “Hemşerilerimizin 7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti’ye çok daha güçlü bir destek vermelerini istirham ediyoruz.

20.04.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 2015 milletvekili genel seçimlerinde AK Pati'nin milletin teveccühüyle tek başına yine iktidar olacağını ifade ederek, "Hemşerilerimizin 7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti'ye çok daha güçlü bir destek vermelerini istirham ediyoruz. 'Yeni Türkiye' döneminde çok daha 'Güçlü Aydın' için bu çok önemlidir" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Aydınlılara bir mektupla seslendi. AK Partiye yazdığı mektup ile destek isteyen Erdem, 7 Haziran seçimleri öncesi ülkedeki huzuru bozmak isteyenlerin olduğunu kaydetti. Yakalanan başarı ve istikrarın devamı için AK Parti'nin tekrar iktidar olması gerektiğini vurgulayan Erdem, yayınladığı mektupta Aydın'a yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Seçimler öncesinde halkı huzursuz kılmak adına bir takım senaryolar oynanmaya başlandığını dikkat çeken Erdem, "7 Haziran genel seçimlerine doğru giderken, halkımızı huzursuz kılmak, Türkiye'nin önlenemez yükselişini durdurmak, seçimlerde halkımızın kararını etkilemek ve istikrarsız bir Türkiye oluşturmak isteyen güçler, yazdıkları senaryoları uygulamaya başladılar. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan intihar saldırısı, Fenerbahçe futbol takımının otobüsüne yapılan saldırı gibi yaşanan olaylar, bunun bariz göstergeleridir. Türk siyasi tarihi boyunca olduğu gibi, AK Parti döneminde de seçimler veya referandumlar öncesinde benzer senaryoları hep yaşadık. Kimi zaman pkk, kimi zaman dhkp-c yi bu senaryolarda kullandılar ve kullanmaya devam edecekler. Ama yüce milletimiz oynanan bütün oyunları yazılan tüm senaryoları "sandıkta" bozdu ve bozmaya devam edecek" dedi.

"BAŞARININ SIRRI İSTİKRAR VE GÜVEN"

AK Parti hükümeti ile ülkede istikrar ve güven ortamının sağlandığının öne süren Erdem, "13 yıllık AK Parti dönemindeki ekonomik ve siyasi başarıların sırrı, iki kelime ile özetlenebilir: 'İstikrar ve güven'; siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirmiştir. 2002 yılında genel bütçenin yüzde 43,2'si faiz giderlerine ayrılıyordu. Şimdi bu rakam yüzde 11,9 seviyelerine inmiştir. Eğer aynı oran devam ediyor olsaydı 475 milyar TL olan 2015 yılı bütçemizin 205 milyar TL'si faize gidecekti. Eğer faiz lobisi başarılı olsaydı sağlık, eğitim, ulaşım ve benzeri alanlarda yaptığımız hizmetler bu seviyelere ulaşamayacaktı. AK Parti döneminde 347 bin adet dersliğe, 12 yılda 234 bin derslik eklendi. 17 bin km duble yol ve Marmaray yapıldı. Hızlı tren hatları inşa edildi, hava alanları, hastaneler, sağlık hizmetleri yenilendi. İşte bu yüzden 'istikrar ve güven' ortamının kıymetini iyi bilmeliyiz" şeklinde konuştu.

"AYDIN'A 10,4 MİLYAR YATIRIM GELDİ"

AK Parti döneminde Aydın'a 10,4 milyar TL kamu yatırımı ve desteği sağlandığını dile getiren Erdem, "Sağlığa 300 milyon TL yatırımla, Nazilli DH, Aydın Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Kuşadası DH, Çine DH, Buharkent DH, Bozdoğan DH, Karacasu DH, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve yarım kalan Söke DH yatırımları geçekleşti. Ulaştırma ve Haberleşme alanında Aydın'a 785 milyon TL yatırım yapıldı. 225 kilometre duble yol yapıldı, 146 km demiryolu tamamen yenilendi. RAYBÜS seferleri başladı. İhalesi 64 milyon TL ye yapılan Aydın çevre yolunun yapımına başlandı. Karacasu, Karpuzlu - Milas, Didim yollarının yapımına başlandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca Aydın'a 3,7 milyar TL yatırım yapıldı.2002-2015 yılları arasında sulama projeleri ile 412 bin 750 dekar arazi zirai sulamaya açıldı. Çine Adnan Menderes, İkizdere ve Karacasu Dandalaz barajlarının yapımları tamamlandı" ifadelerini kullandı.

'HER ŞEY AYDIN İÇİN' PAROLASIYLA ÇALIŞTIK

Aydın'a sağlanan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür eden Erdem, "Kuruluşundan bugüne kadar, AK Parti ailesi üyelerine, başta milletvekillerimiz Atilla Koç, Ahmet Rıza Acar, Ahmet Ertürk, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç olmak üzere, tüm il ve ilçe teşkilatlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerimiz, tüm il ve ilçe teşkilatlarımız, gençlik ve kadın kollarımız, köy ve mahalle temsilcilerimizle birlikte "Her Şey Aydın İçin" parolasıyla çalıştık, Aydın'a layık olmak için gayret gösterdik. Bundan sonra da aynı gayret ve aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmaları yürütürken bizimle takım arkadaşı olan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza (Odalar, Sendikalar, Dernekler, Vakıflar ve diğerleri) şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

"AK PARTİ YİNE TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAKTIR"

AK Parti'nin Aydın'dan millet Erdem mektubunu şöyle tamamladı: "2015 Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti Aydın listesinde yer alan Mehmet Sadık Atay, Abdürrahman Öz, Zeynep Armağan Uslu, Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Ersin Esenlik ve Cengiz Altıntaş'a başarılar diliyoruz. 7 Haziran seçimlerine giderken Türkiye'yi tekrar koalisyonlara mahküm etmek isteyen güçler harekete geçmiş olsalar da görünen o ki AK Parti yine milletimizin teveccühüyle tek başına iktidar olacaktır. Değerli hemşerilerimizin 7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti'ye çok daha güçlü bir destek vermelerini istirham ediyoruz. 'Yeni Türkiye' döneminde çok daha 'Güçlü Aydın' için bu çok önemlidir. İlimizin geleceğini ve menfaatlerini düşünmek hepimiz için önemli bir vazifedir. Aydınlı hemşerilerimizin vereceği karara sonuna kadar saygılıyız. Bu düşüncelerle 7 Haziran seçimlerinin ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken tüm hemşerilerimize en derin selam ve saygılarımı sunarım" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Erdem Aydınlılara Mektupla Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement