AK Parti'li Erdem; "Eski Doğanbey 2017 Yatırım Planına Alınacak" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Erdem; "Eski Doğanbey 2017 Yatırım Planına Alınacak"

AK Parti\'li Erdem; "Eski Doğanbey 2017 Yatırım Planına Alınacak"

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içinde yer alan eski Doğanbey’de vatandaşlarla bir araya geldi.

30.09.2016 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içinde yer alan eski Doğanbey'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Eski Doğanbeylilerle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, Eski Doğanbey ve Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı çevresinde ki restore ve iyileştirme çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Eski Doğanbey'in ve milli park çevresinin 2017 yılı yatırım planına alınacağını belirten AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem,"2017 yatırım planına alınacak Eski Doğanbey başta olmak üzere milli parkta hayata geçirilecek olan projeler ile 44 yıkık konutun aslına uygun olarak restore edilmesi, Ayrıca Karinada balıkçı iskelesi,balıkçı restoranları, Doğanbey- Güzelçamlı yürüyüş parkurlarında seyir tepeleri, Eski Doğanbey yöresel ürün Pazar yeri, Büyük Menderes Deltasına Kuş Gözlem Evlerinin yapılması hedefleniyor. Turizmin çeşitlenmesine,Deniz turizmi yanında doğa turizmi Ekolojik turizme katkı sağlayacak Aydınımız için önemli, Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Eko Köy projesinin hayata geçmesi için, Aydın Milletvekilleri olarak buradaki projeyi önemsiyor, Hassasiyetle takip edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Erdem; 'Eski Doğanbey 2017 Yatırım Planına Alınacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement