AK Parti'li Eski Belde Başkanın Katil Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Eski Belde Başkanın Katil Zanlıları Tutuklandı

AK Parti\'li Eski Belde Başkanın Katil Zanlıları Tutuklandı

Davutlar'da eski AK Parti Belde Başkanı ve iş adamı Zeynel Abidin Çengel'in katil zanlısı 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

22.01.2015 22:13  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'na bağlı Davutlar'da eski AK Parti Belde Başkanı ve iş adamı Zeynel Abidin Çengel'in katil zanlısı 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

AK Parti Davutlar eski Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel, 17 Ocak Cumartesi Kuşadası'na bağlı Davutlar'da evinin önüne aracını park ettiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu vücuduna aldığı 7 kurşun sonucu hayatını kaybetmişti. Güvenlik kameralarından zanlıların kimliklerini tespit eden Kuşadası polisi 5 gün süren takibin ardından zanlıları Selçuk ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi'ndeki zanlılardan İ.D.'nin Almanya'da yaşayan dedesinin evinde yakalamıştı.

Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal'ın yönettiği operasyonla Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Selçuk'ta dün akşam gözaltına alınan İ.D, Y.D ve A.D, polisteki sorgulamanın ardından öğle saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Kuşadası Adliyesi'ne getirilmişti. Kuşadası Cumhuriyet Savcısı tarafından yaklaşık 7 saat sorgulanan biri bayan 3 zanlı, daha sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısında da 3 saat süreyle ifade veren 3 zanlı, geç saatlere kadar süren mahkeme tarafından tutuklandı. Geniş güvenlik önlemleri altında Kuşadası Adliyesinden çıkarılan İ.D, Y.D. ve A.D. cezaevine konuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Eski Belde Başkanın Katil Zanlıları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement