AK Parti'li Gözpınar'dan Kadınlara Çağrı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Gözpınar'dan Kadınlara Çağrı

AK Parti\'li Gözpınar\'dan Kadınlara Çağrı

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av.Rabia Gözpınar, kadınların siyasette daha aktif olması gerektiğini söyledi.

28.11.2014 16:11  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av.Rabia Gözpınar, kadınların siyasette daha aktif olması gerektiğini belirterek, "Artık kadınlarımız sadece başarılı erkeğin arkasında olmasın. Artık siyasette de en önemli etkenlerden birisi olsun" çağrısında bulundu.

Kadın Kolları 4.Olağan Kongre sürecini değerlendirmek üzere Kadın Kolları Genel Merkez MYK üyeleri Nuran Alim ve Aslıhan Bezirganoğlu'nun da katıldığı Kadın kolları İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları İlçe Başkanları ile yapılan toplantıda konuşan Av. Rabia Gözpınar, 1 Aralık'ta Kadın Kollarının kongre sürecini başlatacaklarını belirtti.

Kadınlara aktif siyaset çağrısında bulunan Gözpınar, "İstiyoruz ki siyasette kadınlarımız aktif olsunlar. İstiyoruz ki, 'Ben de bu ülke için bir şey yapmak istiyorum, benimde bir fikrim var, fikrimi hayata geçirmek istiyorum' diyen kadınlarımızı ilçelerde ve il de siyaset yapmaya bekliyoruz" dedi.

Gözpınar, "Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır öz deyişini kökten değiştirelim. Kadınlarımız başarılı erkeklerin arkasında olmasın gelin siyaset yapın kendi başarımızı bizzat kendimiz yazalım" diye konuştu.

Gözpınar ayrıca kadın kollarının hem partinin kılcal damarı hem de başarılı olmasında en önemli etkenlerden birisi olduğunu da sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Gözpınar'dan Kadınlara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement