AK Parti'li Hasan Özyer, Milas'ta Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Hasan Özyer, Milas'ta Halkla Buluştu

AK Parti\'li Hasan Özyer, Milas\'ta Halkla Buluştu

AK Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını Milas ilçesinde sürdürdü.

17.10.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını Milas ilçesinde sürdürdü.

Beraberinde İlçe Başkanı Levent Akyer, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, Milas Kadın Kolları Başkanı Saadet Gönül, milletvekili adayı İsmail Baykal ile Alaçam, Kuzyaka, Karapınar, Söğütçük, Kısırlar, Balcılar, Hasanlar, Demirciler, Beyciler ve ören Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

ilk olarak AKP Milas İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özyer partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Levent Akyer, "1 Kasım seçimler için hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haziran ayında yarım bıraktığımız iktidar yürüyüşümüzü inşallah bu seçimlerde yeniden tamamlayacağız" dedi.

Akyer'in ardından söz alan Hasan Özyer, 3 dönemdir iktidarda olan AKP'ye seçmenin Haziran ayında yapılan seçimlerde bir ihtar verdiği belirterek, "Seçim sonuçlarını iyi değerlendirip analiz ederek çalışmalarımıza yön verdik. İnşallah Kasım seçimlerinde yeniden iktidarız" dedi.

BİR VAHŞET, BİR KATLİAMDIR

Konuşmasını ülkemiz gündeminden düşmeyen terör olaylarına değinerek sürdüren Özyer, "Ülkemizde terör olayları yaşanıyor. Çok zor günler geçiriyoruz. Dünyanın gözü yaşadığımız bu coğrafyada. Türkiye ne zaman güçlense, atağa geçse bazı dış güçlerin bir müdahalesi oluyor. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden güçlü bir şekilde ayrılarak yeniden kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye her alanda her konuda güçlü olmak zorunda. Ülkemizin güçlü olmasını istemeyenlerin oyunlarına gelmemeliyiz. Bizler birliğimizi, beraberliğimizi koruduğumuz sürece Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecektir. Ankara'da yaşanan terör olayı bir vahşet bir katliamdır. 1 Kasım seçim süreci inşallah huzurlu bir şekilde geçer ve ülkemizde yeniden barış ve huzur hakim olur" dedi.

MİLAS'IN PROJELERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Hasan Kökten'in yeniden aday gösterilmemesine de kısaca değinen Özyer, "Hasan Kökten ile güzel çalışmalar yaptık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Genel merkezimizin takdiri ve kararı doğrultusunda yeniden aday gösterilmedi. Milas'tan bir vekilin olması güzeldi. Yine de Milas yalnız değildir. Bizzat kendim Milas ile ilgili projelerin takipçisi olacağım. Şuanda Milas ile ilgili olarak fakülte yerimiz gündemimizde. Fakülte için belirlenen bir yer var. Özelleştirme kapsamı alanına alınıp çıkarılan bir yer. İnşallah buranın fakülte için tahsis edilmesini sağlayacağız. Ayrıca OSB ile ilgili sürecinde takipçisiyiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Hasan Özyer, Milas'ta Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement