AK Parti'li Kadınlardan Başkan Genç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kadınlardan Başkan Genç'e Ziyaret

AK Parti\'li Kadınlardan Başkan Genç\'e Ziyaret

AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.

12.02.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kadınlarla sohbet eden Başkan Osman Genç, kadınlara yönelik en çok yatırım yapan belediye olduklarını söyledi. Başkan Genç, "Bir toplumun gelişmişliği, o toplumdaki kadınların eğitim düzeyiyle doğru orantılıdır. Bir anne, bir eş olarak kadın toplumu dönüştüren, ülkeye istikamet verendir" dedi.

Nüfusun yaklaşık yüzde 52'sinin kadınlardan oluştuğuna dikkat çeken Genç, "Dünya nüfusunun yarısını oluşturan kadınların hayatın her alanında, iş yaşamında, sivil toplum yönetimlerinde, kamu yönetiminde siyasette daha çok temsil edilmeleri, söz sahibi olmaları günümüz dünyasının önemli bir gerekliliğidir. Türkiye'de kadınların işgücüne katılım oranını ve yönetici pozisyonunda olan kadın sayısını daha yukarılara çekmemiz lazım. Bizim topraklarımızda kadın hem toplumun hem ailenin temelidir. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler" diye konuştu.

7'DEN 70'E MUTLU BİR ŞEHİR

Kadınların eğitim ve refah düzeyinin toplumun zenginliğini ve geleceğini yansıttığının bilinciyle kadının toplumdaki saygınlığını korumak, onlara sosyal ve kültürel zenginlik katmak amacıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Genç, "Biz şuna inanıyoruz; bir kadını eğitmek, bir aileyi, bir toplumu, bir milleti eğitmek demektir. Toplumun en değerli varlıkları olan kadınların sosyalleşmeleri, toplumsal dinamiklere ayak uydurmaları ve kültürel zenginliklerini artırmaları için onlara özel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bütün çabamız, kadınlarıyla, çocuklarıyla 7'den 70'e mutlu, müreffeh ve sağlıklı bir toplum, sürekli değişen ve sürekli gelişen bir şehirdir" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ, KADINA EN ÇOK ÖNEM VEREN PARTİ"

Kadınların, AK Parti'nin omurgasını oluşturduğunu ifade eden Genç, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun bayrağını devraldığı AK Parti, kuruluşundan bu yana kadınlara en çok önem veren parti olmuştur. AK Parti'nin Türkiye genelinde 4 milyon kadın üyesi var. Partimiz, kadın haklarında en ileri standartları yakalamak için 13 yıldır büyük bir çaba içinde. Siyasal, sosyal ve demokratik reformlarla önemli mesafeler katedildi."

Ziyaret sonunda Başkan Genç, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik'e seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kadınlardan Başkan Genç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement