AK Parti'li Köse: "40 Yıllık Sorunlar AK Parti İktidarlığında Çözüldü" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Köse: "40 Yıllık Sorunlar AK Parti İktidarlığında Çözüldü"

AK Parti\'li Köse: "40 Yıllık Sorunlar AK Parti İktidarlığında Çözüldü"

Akdeniz Sanayi Sitesi Genel Kurulu’na katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, 40 yıllık problemlerin AK Parti iktidarı döneminde çözüldüğünü söyledi.

10.05.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Sanayi Sitesi Genel Kurulu'na katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, 40 yıllık problemlerin AK Parti iktidarı döneminde çözüldüğünü söyledi.

Akdeniz Sanayi Sitesi Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse seçimlerin yaklaşması ile birlikte genel kurullarda siyasetçilerin görünmeye başladığını belirtti. Her zaman esnafın yanında olduklarını sadece seçim zamanları görünen siyasetçilerden olmadığını ifade eden Köse, "Biz her zaman esnafımızın yanındaydık. İl başkanlığı dönemimde sanayi esnafının sorunlarının çözümü konusunda hep gayret gösterdik. 15 yıldır uğraşılan mülkiyet problemini Hakan Tütüncü başkanımız çözdü. Birileri konuşur, biz çözeriz çünkü biz icraat makamıyız" dedi.

"Şimdi nutuk çekenlerin geçmişte idare ellerindeyken ülkeyi nasıl yönettiklerini gördük" diyen Köse, "Esnafın yazar kasayı başbakanlık önüne attığı günler unutulmasın. Mazot kuyruklarını, hastane, eczane kuyruklarını unutmasınlar. Hastaların doktora muayene olabilmek için kilometrelerce kuyruk beklediği günleri unutmasınlar. Çalışıyorsanız, gayret ediyorsanız, takdir görürsünüz, teveccüh görürsünüz karşılığını alırsınız" diye konuştu.

"30 BİN TAPU YOLDA"

Kepez'in en önemli sorunlarından birisi mülkiyet sorunu olduğunu belirten Köse, "Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki mülkiyet sorununu da biz çözdük. Hakan Tütüncü başkanımız Kepez bölgesinde 23 bin tapu dağıttı. 2B Problemini biz çözdük. Kepez'de 7 bin tapu dağıtıldı. 30 bin daha tapu dağıtılacak. Vakıflarla hazine arazileri arasında 30-40 yıldır çözülemeyen bir problem vardı. Menderes Türel, Hakan Tütüncü başkanımız ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile 2 yıl çalıştık. Şuanda vatandaşın işgali altında bulunan vakıf arazileri ile hazinenin anlaşmasını sağladık ve 23 trilyon değerinde tapu takasını gerçekleştiriyoruz, böylelikle 4 bin kişinin üzerinde vatandaşımız tapularını alacak" şeklinde konuştu.

"DÜNYANIN HIZLA BÜYÜYEN ÜLKESİYİZ"

'Türkiye büyümüyor' eleştirilerine de yanıt veren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, "Türkiye, Avrupa'nın en fazla büyüyen ikinci ülkesidir. Geçtiğimiz yıl, ilk yarıda Çin ile beraber dünyanın en fazla büyüyen ülkesiydik. Bütün bu gerçekleri görmemiz gerekiyor. Biz bu millete hizmet için geldik, hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Desteklerinizle, bu memleketin yarınlarını bugünden daha iyi duruma getireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Köse: '40 Yıllık Sorunlar AK Parti İktidarlığında Çözüldü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement