AK Parti'li Külünk Bariyerden Atladı, Lokma Dağıttı, Horon Tepti - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Külünk Bariyerden Atladı, Lokma Dağıttı, Horon Tepti

AK Parti\'li Külünk Bariyerden Atladı, Lokma Dağıttı, Horon Tepti

Çekmeköy’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk, vatandaşların arasına girmek için engel tanımadı.

26.04.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk, vatandaşların arasına girmek için engel tanımadı. Demir bariyerleri atlayarak geçen Külünk, önce vatandaşlara lokma dağıttı, daha sonra da horon tepti.

AK Parti'nin 1. Bölge Milletvekili adayı Metin Külünk, seçim çalışmalarını Çekmeköy'de sürdürdü. Çekmeköy Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Külünk, bir ara demir bariyerleri atlayarak geçti ve vatandaşların içerisine girdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve tek tek tokalaşan Külünk, daha sonra da lokma tezgahının başına geçti.

Eldiveni takan Külünk, burada vatandaşlara lokma dağıttı. Milletvekilinin elinden lokma alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Külünk, "Son derece güzel bir iş. Vatandaşa hizmette sınır tanımıyoruz. Bugün burada yarın da mecliste hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen ve vatandaşlara hitap eden Metin Külünk'ün sesinin kısıldığı görüldü. Açılıştan sonra da vatandaşların arasında kalmaya devam eden Külünk, vatandaşlarla horon tepti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Külünk Bariyerden Atladı, Lokma Dağıttı, Horon Tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement