AK Parti'li Lütfi Elvan'dan Kaos Uyarısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Lütfi Elvan'dan Kaos Uyarısı

AK Parti\'li Lütfi Elvan\'dan Kaos Uyarısı

Antalya’da yaşayan Adıyamanlılar ile kahvaltıda bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, 8 Haziran sabahı siyasi kargaşa ve kaos ortamına uyanmamak için, istikrarın devam etmesi için gece gündüz çalışılması gerektiğini söyledi.

31.05.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yaşayan Adıyamanlılar ile kahvaltıda bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, 8 Haziran sabahı siyasi kargaşa ve kaos ortamına uyanmamak için, istikrarın devam etmesi için gece gündüz çalışılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Böyle bir organizasyonu tertip ettiği için dernek başkanı Recep Ejderha'ya teşekkür eden Elvan, yerel kültürlerin yaşatılmasının önemine değindi.

"ADIYAMAN'A HİZMET YAĞIYOR"

Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı olarak Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna hizmet götürdüklerini anlatan Elvan, hem Antalya'ya hem Adıyaman'a yapılan hizmetleri sıraladı. Yeni hizmetlerin de müjdesini veren Elvan, "Siz hem Adıyamanlı hem de Antalyalısınız. Rızkınızı Antalya'dan temin ediyorsunuz. Dolayısıyla Antalya'ya hizmet ne kadar önemliyse Adıyaman'a hizmet de sizler için o kadar önemli. Son 13 yıla baktığımızda Adıyaman'a çok önemli yatırımlar yaptık. Adıyaman'ın sadece 23 kilometrelik bölünmüş yolu vardı. Biz onu 5'e 6'ya katladık. Ne yaptık Adıyaman'ı Kahramanmaraş'a, Gaziantep'e, Malatya'ya bölünmüş yollarla bağladık. Şimdi ne yapıyoruz? Gaziantep'e Besni ve Adıyaman üzerinden ulaşacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede Antep'e ulaşacaksınız. Bir başka önemli proje var sadece Türkiye'de değil dünyada ses getiren bir proje. Nissibi Köprüsü. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız aşağı yukarı 10 gün önce açılışını gerçekleştirdi. Öyle bir köprü ki Türkiye'de örneği yok. Adıyaman'ı Kahta üzerinden Diyarbakır'a bağlıyoruz. Ne ile bölünmüş yol ile. 1-2 yıl içinde Diyarbakır'dan Adıyaman'a bölünmüş yol ile gidilecek. Adıyaman'ın ulaşımla ilgili bir sorunu kalmayacak. Adıyaman'ı Antalya'ya bağlayan kısa bir yol var. Biliyorsunuz Gölbaşı üzerinden Malatya'ya bağlantı sağlıyoruz. Şimdi Çelikhan üzerinden Malatya'ya Adıyaman'ın bağlantısını sağlıyoruz" dedi.

Adıyaman'ın hızla büyüdüğünü ifade eden Elvan, "Adıyaman'a gidenler bilirler. Çok önemli bir gelişme var. Kent büyüyor, yine güçlü bir belediye başkanımız var AK Partili. İnşallah bu yatırımlar istikrar sürdüğü sürece devam edecek" şeklinde konuştu.

ANTALYA'YA 13 YILDA 18 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Lütfi Elvan, sözlerini Antalya'ya yapılan hizmet ve yeni projeleri anlatarak sürdürdü. Elvan, "Antalya'ya gelince Antalya'da da çok önemli projeler gerçekleştirdik bundan sonra da gerçekleştireceğiz. 13 yılda tam 18 milyar liralık yatırım yaptık. Bu miktarı bizden önceki hükümetler 3-4 yılda tüm Türkiye için harcıyorlardı. Antalya'yı hızlı tren kenti yapıyoruz. İnşallah Antalya'dan hem İstanbul'a, Konya'ya, Kayseri'ye gideceksiniz. Otoyollar yapıyoruz. 1000 yataklı şehir hastanesi, eğitim kampüsü projesi, yatırımla ilgili projeler var. İnşallah artık siz Adıyaman'a 3-5 yıl sonra Antalya'da hızlı tren ile gideceksiniz" ifadelerini kullandı.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ"

7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimin Türkiye için önemine değinen Elvan "7 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi. 2 yol var ya Türkiye istikrarı ve büyümeyi seçecek ya da Türkiye eski karanlık günlerine geri dönecek. Nedir eski karanlık günler? Türkiye'nin küçüldüğü, işsizler ordusunun oluştuğu, çiftçinin, esnafın sokağa döküldüğü, enflasyonun patladığı, yatırım, büyümenin, kalkınmanın olmadığı bir dönem" dedi.

Artık o döneme geri dönmek istemediklerini ifade eden Elvan, Türkiye'deki gelişmelerden dış mihrakların rahatsız olduğunu belirterek, "Bu mihraklar Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, hükümetimizi itibarsızlaştırmak için gece gündüz çalışıyorlar. Ne için çalıştıkları belli. İstiyorlar ki Türkiye'de zayıf iktidarlar, koalisyon hükümetleri olsun, dışarıdan verilen talimatları harfiyen yerine getirsinler. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu hep dik durdu" diye konuştu.

AK Parti'nin demokrasi mücadelesinde milletin hep destek verdiğini aktaran Elvan, 7 Haziran'da da milletin vesayet odaklarına karşı güçlü bir destek vereceğini kaydetti. Muhalefet partilerinin milleti Türkiye'nin geleceğini düşünemeyen iş bilmez insanlar olarak algıladıklarını, bu nedenle açık artırma yapar gibi vaat verdiklerini belirten Elvan, "Bizim insanımız o muhalefet partilerinin 40-50 yıl ilerisinde" dedi.

"KAOS OLMAMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIN"

Dinleyenlerden bir isteği olduğunu kaydeden Elvan, "Sizlerden bir istirhamım var. Adıyaman'ını seven, Türkiye'sini, Antalya'sını seven kardeşlerime sesleniyorum; bu ülkemizin geleceği için, dayanışmamız için 7 Haziran'a kadar her birimiz çalışmalıyız. 8 Haziran sabahı insanlarımız bir kargaşa ve kaosla uyanmamalı. 7 Haziran'a kadar her bir kardeşimizin geceli gündüzlü çalışıp ev ev gezip yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatması gerekir" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Lütfi Elvan'dan Kaos Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement