AK Parti'li Özdemir: Karar Milletindir - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Özdemir: Karar Milletindir

AK Parti\'li Özdemir: Karar Milletindir

AK Parti Batman Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, seçim lokallerinde partililerle bir araya geldi.

05.06.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili Özdemir, seçim lokallerinde partililerle buluştu.

Seçim çalışmalarını Batman Merkez'de yürüten AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, seçim lokallerinde vatandaşlarla biraraya geliyor.

Özellikle son bir hafta çok yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini aktaran ve gidilemeyen yerleri ve kişileri tek tek ziyaret ederek görüştüklerini belirten Milletvekili Özdemir, yarın gerçekleştirilecek seçimlerde artık sözün vatandaşlarda olduğunu söyledi.

"ARTIK SÖZ DE KARAR DA MİLLETİNDİR"

"Artık söz de karar da milletindir" diyen Milletvekili Özdemir, 13 yıl önce AK Parti kurulduğu günden bu yana gücünü her zaman halktan ve sağduyulu insanlardan aldığını anlattı.

Bu anlayışla 3 dönemdir halkın büyük desteğini her zaman arkalarında bulduklarını dile getiren ve bundan sonra da her türlü paralel oyuna, ittifak, engelleme ve kirli propagandaya rağmen halkın sağduyusunun hakim geleceğini kaydeden Milletvekili Özdemir, sandık başında vicdanının sesini dinleyen vatandaşın bugüne kadarki kazanımları, istikrarı, çözüm sürecini, kardeşliği ve barışı düşünerek AK Partiyi tercih edeceğine inandığını ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'li Özdemir: Karar Milletindir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mahsum: itirazım mı var tabiki millet bu defa sana değil oy hic bir sey vermeyecek 0 0 Yanıtla
  • akp li: Allaha sukurler olsun ki bugunleri de gorduk benim oyuk AKP ye. Sunu belirteyim kim oyunu hangi partiye verirse versin bu ülke bir daha Recep Tayip Erdoğan gibi bir dunya devini gormeyecek olmezsek beraber gorecegiz hayirlisi ne ise o olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement