AK Parti'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri İçin Cehennemdir - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri İçin Cehennemdir

AK Parti\'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri İçin Cehennemdir

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, gazeteci Can Dündar'ın 'Türkiye'nin bir cehennem olduğunu söylemem gerek' şeklindeki sözlerine tepki göstererek, "Evet Türkiye cehennemdir, ancak vatan hainleri için cehennemdir, cehennem olmaya devam edecektir.

27.11.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, gazeteci Can Dündar'ın 'Türkiye'nin bir cehennem olduğunu söylemem gerek' şeklindeki sözlerine tepki göstererek, "Evet Türkiye cehennemdir, ancak vatan hainleri için cehennemdir, cehennem olmaya devam edecektir. Türkiye vatan dostları için vatanseverler için cennettir, cennet olmaya devam edecektir" dedi.

AK Parti'li Şahin, Karabük'ün Safranbolu ilçesi'nde bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Avusturya'nın Türkiye'ye silah ambargosu uygulaması yönünde karar almasını eleştiren Şahin, "Türkiye'nin şu anda terörle yaptığı mücadele gerçekte bu terör örgütlerini Türkiye'ye karşı maşa olarak kullanan odaklarla, ülkelerle yapılmaktadır. Avrupa Birliği ülkelerinden birinin meclisi geçtiğimiz gün karar alıyor. Türkiye'ye silah ambargosu uygulayacağız diye. Eğer gerçekten bu ülke ve Avrupa Birliği ülkeleri, Avrupa Birliği'nin temel değerlerine samimi olarak sahipse bağımsız ve Avrupa Birliği ile müzakere yapan bir ülkeye değil o ülkenin yıllardır mücadele ettiği terör örgütlerine karşı bu ambargoyu uygulaması lazım. Fakat onlar terörle mücadele eden bir ülkeye silah ambargosu uygulaması kararı alıyorlar. Bu onların iki yüzlülüğünü gösterir. Samimiyetsizliğini gösteren çok çarpıcı bir tablodur. Bize ne veriyor Avusturya. Sadece insansız hava araçlarının motorunu oradan alıyoruz. Bunların kararı tamamen siyasi karardır. Avrupa Birliği'nin şu anda bulunduğu nokta teröre destek noktasıdır. Terör örgütlerine destek noktasıdır. Türkiye teröre destek olmayacaktır. Arkasında kimi Avrupa Birliği ülkeleri olsa bile bu terör sorunu Türkiye alt edecektir" diye konuştu.

Şahin, Dündar'ın 'Basın Özgürlüğü Mücadelesinde Türkiye' konulu konferansta söylediği "Aslında ben buraya dünyanın en büyük gazeteci hapisanesinden geliyorum. Türkiye'nin bir cehennem olduğunu söylemem gerek" şeklindeki sözlerine tepki göstererek şunları söyledi:

"Terör örgütü mensubu olup da Avrupa'da cirit atanlara kol kanat geriyorlar. Hatta onları Cumhurbaşkanlığı saraylarında karşılıyorlar, vatandaşlık veriyorlar. Türkiye'ye karşı bu mücadeleniz iyi bir mücadeledir, Türkiye'ye zarar verin anlamına gelen sırt sıvazlıyorlar. Onlardan biri önceki gün 'Türkiye cehennem oldu' diyor, açıklama yapıyor. Evet, Türkiye cehennemdir ancak vatan hainleri için cehennemdir, cehennem olmaya devam edecektir. Türkiye vatan dostları için vatanseverler için cennettir, cennet olmaya devam edecektir. Ülkemizin bağımsızlığı, halkımızın huzuru için terörle mücadelemiz bütün şiddetiyle devam edecek."

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri İçin Cehennemdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement