AK Parti'li Sarı'dan Teksif Sendikası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Sarı'dan Teksif Sendikası'na Ziyaret

AK Parti\'li Sarı\'dan Teksif Sendikası\'na Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Türk-İş’e bağlı Teksif Sendikası Bölge Temsilciliği’ne atanan Cumali Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

09.09.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Türk-İş'e bağlı Teksif Sendikası Bölge Temsilciliği'ne atanan Cumali Kutlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Murtaza Kılçık ve beraberindeki partililerle birlikte yaptığı ziyarette, ev sahibi Teksif Bölge Temsilcisi Cumali Kutlu'nun yanısıra Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş'e bağlı şube başkanları ve işadamı Mehmet Ulutaş hazır bulundu.

Teksif Sendikası'nın bölge temsilciliğine atanan Cumali Kutlu'ya görevinde başarılar dileyen Sarı, sendikanın yanı sıra tekstil sektörünün sorunlarını dinledi. Sarı, kendilerine aktarılan sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Teksif Sendikası Bölge Temsilcisi Cumali Kutlu da, "Teksif Sendikası kendi sektöründe Türkiye'nin en büyük sendikasıdır. Teksif Sendikası, işveren ile işçi arasında kavga dövüş çıkaran bir sendika değildir. Bizim sendikamız, işveren ve işçilerle el ele vererek istihdamı büyütür" dedi.

1980-1990'lı yıllarda Adana'nın en önemli geçim kaynaklarından birisinin tekstil olduğunu da hatırlatan Bölge Temsilcisi Cumali Kutlu, "O fabrikaların çoğu kapatıldı. Fabrikaların yeniden açılması için teşvik gerekli" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Sarı'dan Teksif Sendikası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement