AK Parti'li Sarı: "Üzerimize Düşeni Yaptık" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Sarı: "Üzerimize Düşeni Yaptık"

AK Parti\'li Sarı: "Üzerimize Düşeni Yaptık"

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, seçim hükümetinde AK Parti olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, “Diğer siyasi partiler burada da görevden, sorumluluktan kaçtı.

01.09.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, seçim hükümetinde AK Parti olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, "Diğer siyasi partiler burada da görevden, sorumluluktan kaçtı. 1 Kasım seçimlerinde bunun hesabını millete verecekler" dedi.

Aylık il danışma meclisi toplantısına katılan Sarı, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Türk siyasi tarihinde ilk defa bir geçici seçim hükümeti kuruldu. Anayasamızın 114. maddesine göre geçici seçim hükümetinde biz AK Parti olarak üzerimize düşen sorumluluğu milletimize karşı yerine getirdik. Diğer siyasi partiler burada da görevden, sorumluluktan kaçtılar. 7 Haziran seçimlerinin ertesi günü seçim istiyoruz diyenleri millet unutmayacak. 1 Kasım seçimlerinde bunun hesabını millete verecekler" dedi.

Terör belasıyla siyasi rant sağlamaya çalışanları boşa zaman harcadıklarını ifade eden Sarı, "Asırlardır bu topraklarda beraber yaşayan kız alıp verdiğimiz, hısım, akraba ve kardeş olduğumuz Kürt kardeşlerimizle terörü bahane edip huzursuzluk yaratmak isteyenler şunu bilmelidir ki; bu coğrafyada yaşayan Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arabı birbirine düşman edemeyecekler. Biz AK Parti olarak, yeni ve güçlü Türkiye'yi hedefliyoruz. Tarımdan, hizmet sektörüne, imalattan yüksek teknolojiye kadar her alanda reformlar yaptık ve bundan sonra da büyük Türkiye için bu reformları gerçekleştirmek istiyoruz. AK Parti başarılı olursa Türkiye başarılı olur, ülkemiz kazanır. İnanıyorum ki milletimiz istikrarın teminatının AK Parti olduğunu 1 Kasım seçimlerinde gösterecek" diye konuştu.

Milletvekili Sarı, Mevlana'nın; "Üzülme. Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar' sözünü hatırlatarak, "Ülkemizde kaos yaratanlara, adeta kara bulutları memleketimizin üzerine musallat edenlere, çözümsüz bir sürece sokanlara karşı AK Parti milletimize umut olarak, şimdiye kadar girdiğimiz bütün seçimlerden çok daha güçlü olarak 1 Kasım seçimlerinden de çıkarak 2023 hedeflerine yürüyecektir. Bugün yeni bir gün. İlk günkü heyecanımızla çalışırsak inanıyorum ki başarıyı rahat bir şekilde yakalayabiliriz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Sarı: 'Üzerimize Düşeni Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement