AK Parti'li Sena Nur Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Sena Nur Çelik Açıklaması

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik Gazipaşa’da vatandaşlarla buluştu.

18.05.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik Gazipaşa'da vatandaşlarla buluştu. Çelik, iktidarın yaptığı hizmetlerle ülkenin itibarını artırdığını söyledi.

Seçim çalışmalarını Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürdüren Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, güne Karalar Mahallesi'nde 5 evde hasta ziyareti yaparak başladı. Hastalarla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen AK Parti'li Sena Nur Çelik, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sena Nur Çelik daha sonra gece saatlerinde Karalar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genç milletvekili adayı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"BÜYÜK PROJELERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN İSTİKRAR ŞART"

AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Karalar mahallesi vatandaşlarına yaptığı konuşmada AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerle ülkenin itibarının arttığını söyledi. Genç milletvekili adayı Çelik, "Sizler AK Parti'ye güvendiniz, oy verdiniz. AK Parti'de bu ülkede istikrarı sağladı ve bu sayede büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Büyüklerimiz, koalisyon dönemlerinde enflasyonun ne kadar olduğunu, hizmetlerin nasıl aksadığını, bürokrasinin ne kadar yavaş olduğunu çok iyi bilir. Koalisyon dönemlerine geri dönersek eğer bu bahsettiğimiz projelerin hiçbiri gerçekleşemez. Bu büyük projelerin gerçekleşmesi için istikrar şart. 7 Haziran'da milletimizin yeniden istikrar diyeceğine inanıyorum. Bizler de bu projeleri sizlerin hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Sena Nur Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement